Суперзвездата на Гърция Янис Адетокумбо ще играе за страната си

...
Суперзвездата на Гърция Янис Адетокумбо ще играе за страната си
Коментари Харесай

Янис Адетокумбо: Трябваше да намеря връзка с останалите в отбора

Суперзвездата на Гърция Янис Адетокумбо ще играе за страната си за първи път от две години насам, към този момент като “Най-полезен играч” на отминалия сезон в НБА. Крилото на Милуоки приказва пред уеб страницата на гръцката федерация след края на шампионата “Атлас”, като регистрира, че му е било належащо време, с цел да откри ритъма и нужната химия с останалите си съотборници, които са били част от националния тим през двете години, в които той е отсъствал.

“Това беше значим шампионат за нас. Три мача са основни за основаването на химия в тима. Останалите момчета играят дружно от много време, а аз не съм играл за националния тим от две години, тъй че трябваше да намеря връзка с тях. Изправихме се против тимове, които изповядват друг жанр баскетбол, тимове, които са доста нападателни. Стреляха много тройки. Тези мачове несъмнено ни помогнаха да се подготвим за остновната ни и най-важна цел - международното пъревнство”, описа Адетокумбо.

Гърците ще играят мачовете си от първата фаза в град Нандзин в Източен Китай. Техни противници са Бразилия, Черна гора и Нова Зеландия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР