Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини за гнева, който

...
Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини за гнева, който
Коментари Харесай

Индийска актриса се извини, че залавя терорист в сериал


Суперзвездата на Боливуд Приянка Чопра се извини за гнева, който провокира с ролята си в американски тв сериал, в който тя разкрива терористичен скрит план, умислен от индийски хиндуистки националисти.

Епизодът на шпионския трилър "Куонтико" сподели Чопра, сътрудник на ФБР, на име Алекс Париш, която осуетява проекта и видя, че един от терористите носи индуска броеница.

Терористите се бяха пробвали да привлекат пакистанци за атентатите, планувани преди срещата на върха в Кашмир, оспорваната територия в Хималаите, за която си съперничат Индия и Пакистан, всяка от които твърди, че тази територия е нейна.

Кашмир е източник на историческо напрежение сред разполагащите с нуклеарните оръжия съседи, които са водили две войни за тази земя.

Епизодът, излъчен на 1 юни, провокира отвращение в Индия, като доста почитатели използваха обществените медии, с цел да заявят, че се "срамуват" от родената в Индия актриса и я назовават ​​"предател".

Чопра, някогашна Мис Свят, сподели, че е "горда индийка, която в никакъв случай няма да се промени".

"Изключително съм натъжена и скърбя, че някои усеща са били засегнати от неотдавнашния епизод на „ Куонтико “ “, написа в Туитър 35-годишната Чопра.

"Това не беше и в никакъв случай няма да бъде моето желание, откровено се оправдавам."

ABC Studios, продуцентите на престъпния сериал, също се извиниха, защитавайки Чопра, която е в основната роля.

"Епизодът провокира доста страсти, огромна част от които са незаслужено ориентирани към Приянка Чопра, която нито е основала сериала, нито е написала сюжета, нито е режисирала кино лентата, е позицията на студиото.

"Серията включва антагонисти от разнообразни етноси и генезис, само че в този случай ние по нехайство и за жалост навлязохме в комплициран политически въпрос. Определено не беше нашето желание да обидим никого".

Чопра, която е първата индийска актриса в основна роля в сериал на американска мрежа, е доста известна в родината си и има голям брой почитатели. Тя е една от най-високоплатените индийски артисти и предходната година се появи в „ Спасители на плажа “./АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР