Суперзвездата на Барселона Неймар, който е все по-близо до трансфер

...
Суперзвездата на Барселона Неймар, който е все по-близо до трансфер
Коментари Харесай

Суперзвездата Неймар се сбогува с Барса

Суперзвездата на Барселона Неймар, който е все по-близо до трансфер в Пари Сен Жермен, тази заран се яви на клубната база на каталунците, където се организира първата подготовка на тима след завръщането му от предсезонното турне, написа sporta.bg.

Нападателят дойде със личния си автомобил в 09.00 часа, като съгласно информациите на испанските медии той е останал в подготвителната база 43 минути, след което си е тръгнал. Самото занятие е било планувано за 09:30 часа.

Според " RAC1 " Неймар въобще не се е присъединил в заниманието, а се е сбогувал със своите съотборници и им е съобщил, че минава в ПСЖ. Предполага се, че още в идващите часове бразилецът ще отпътува за Париж, с цел да завърши гръмкия си трансфер.

Иначе епизодите в сагата към прехвърлянето на Неймар в Пари Сен Жермен не престават. Шефовете на Ла Лига оповестиха, че няма да одобряват депозирането на договорката за заплащането на откупуващата уговорка на бразилеца, написа испанския вестник " Спорт ".

Освен това сега договорът на Неймар се преглежда за нарушавания. Не на последно място, от Испанската федерация имат съществени опасения за нарушение на разпоредбите за Финансов феърплей на ФИФА.

Заради разногласието сред бащата на футболиста, който е и негов сътрудник и Барса, управлението на Лигата е взело решение да блокира опцията за активиране на пункта в договора на бразилеца, допускащ му да отиде в различен клуб за 222 милиона евро.

Неймар - старши би трябвало да получи хонорар от 26 милиона от каталунския гранд в сходство със договорката за продължение на договора на нападателя до лятото на 2021 година, която бе подписана предходната година.

Така може да се одобри, че все още прехвърлянето на Неймар е блокиран от Испанската федерация поради евентуално нарушение на Финансовия феърплей, както и поради проблеми с контракта на играча.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР