Суперзвездата на Барселона Лионел Меси не се поддава на футболната

...
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси не се поддава на футболната
Коментари Харесай

Меси: Разбирам, че понякога е по-добре да не играя

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси не се поддава на футболната страст и осъзнава, че не би трябвало да играе цялостни 90 минути във всички мачове до края на сезона. “Да, знам, че сезонът е дълъг. Има и по-трудни моменти, тъй като годините си минават и тялото се трансформира. Разбирам, че от време на време е по-добре да не играя”, съобщи аржентинецът в изявление за TyC Sport.

Лео приказва повече за националния тим и идното Световно състезание в Русия. “Трябва да се подобрим, в случай че желаеме да се борим за международната купа. Сега по-добри тимове от Аржентина са Бразилия, Германия, Франция и Испания. Мисля, че имаме време да израснем”, призна Лео.

“Много пъти съм казвал, че бленувам да играя в Нюел Олд Бойс. Сега обаче имам подозрения в страната. Искам децата ми да порастват на несъмнено място. Наистина е грозно да виждам какви неща стават в Аржентина. Излизаш на улицата, там могат да те оберат, могат и да те убият”, сподели още Меси. Примера дивисион 15 кръг, неделя 10 декември  Виляреал 21:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР