Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси ще започне като титуляр днешната

...
Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси ще започне като титуляр днешната
Коментари Харесай

Меси ще играе срещу Венецуела днес

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси ще стартира като титуляр днешната контрола против Венецуела, макар че пропусна част от последната подготовка на отбора. Това разкри селекционерът Лионел Скалони, който на конференцията си назова 11-мата играчи, на които ще разчита от първата минута на дуела. Другият нападател ще бъде Лаутаро Мартинес от Интер.

“Щастлив съм, че Меси се върна. Само няколко треньори имат шанса да го упражняват. Въпреки младостта ми, имам тази опция и съм щастлив от това. Сега имаме потребност от това отборът да го поддържа, а той да даде най-хубавото от себе си. Всички сме доста удовлетворени от завръщането му. Няма повече епитети, с които да го опишем. Казвал съм го и преди. Сигурно даже и на самия него му е писнало. Искаме само всички негови съотборници да знаят, че и те са огромни играчи. Те също би трябвало да създадат стъпка напред, освен Меси. Силен тим сме, в случай че всеки изиграе своята роля.
@Argentina manager Lionel Scaloni announced his starting lineup for tomorrow's match versus @SeleVinotinto LIVE on beIN SPORTS

The Albiceleste will come out with a back line of five pic.twitter.com/S0tbebpYXG
— beIN SPORTS USA (@beINSPORTSUSA) March 21, 2019 Мауро Икарди? Говорих с него преди да разглася повиквателните и му обясних за какво не е в състава. Това, което се случва с него, непосредствено визира националния отбор. Между в този момент и Копа Америка ще преценим какво ще стане и дали да го извикаме. Разбира се, актуалната му обстановка не е комфортна за нас”, съобщи Скалони.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР