Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси призна, че в отбора са

...
Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси призна, че в отбора са
Коментари Харесай

Героят Лео Меси: След гола на Еквадор ми идваше да умра!

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси призна, че в тима са се страхували от неуспех против Еквадор, който можеше да остави отбора отвън международните финали следващата година. 

Освен това Гаучосите изостанаха още в 1-ата минута, само че Меси доста бързо осъществя два гола, с цел да направи поврат, а по-късно добави още един оформяйки хеттрика си и пращайки отбора в Русия. 

„ Притеснявахме се от неуспех, защото получихме доста рецензии и този тим бе подложен под въпрос. Преодоляхме доста компликации, а и в този дуел изостанахме първоначално, само че би било същинска полуда да не се класираме “ разяснява водачът на отбора. 
„ Когато Еквадор означи толкоз рано в мача, напряко ми идваше да умра. През главата ми минаха ужасно доста неща и отново си помислих, че трябваше доста по-рано да си осигурим класирането, защото хората в Аржентина не заслужават да страдат по подобен метод “ добави той. 
„ Сега би трябвало да преосмислим нещата и да погледнем на бъдещето по различен метод. Дълго време не говорихме с публицистите, само че това е нещо, което ни сближи още повече и ще ни помогне и на международното състезание следващата година. Нека да се насладим на момента, което ще ни донесе още повече убеденост “ сподели още Меси, който има 61 гола в 122 мача за състава, написа gol.bg.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР