Суперзвездата Лионел Меси ще бъде домакин на четиридневен секс маратон

...
Суперзвездата Лионел Меси ще бъде домакин на четиридневен секс маратон
Коментари Харесай

Оргия с лесбийки в хотела на Лео Меси

Суперзвездата Лионел Меси ще бъде хазаин на четиридневен секс маратон с лесбийки. Хотел „ Ес Виве “ в Ибиса, който се намира в непосредствена непосредственост до един от най-популярните плажове на острова, ще даде заслон на събитието. То ще продължи четири дни.
Организатор е клуб, в който членуват над 10 000 лесбийки.

„Става въпрос за дами, които опознават своята половост и са отворени към всичко, което може да вършат единствено с представители на своя пол“, разкриват уредниците.

Хотелът на Меси ще бъде посетен от дами на възраст от 18 до 49 години. Клубът им провежда празненства по цялото земно кълбо. Телефоните и камерите по време на сбирките обаче са неразрешени.
Купонът в Ибиса стартира още в четвъртък в най-луксозното помещение, намиращо се на покрива на хотела. Луксозен бар и басейн ще допринесат за настроението на посетителите. Те ще се бръкнат с по 650 евро за преживяването.

„Предишното събиране приключи с оргия към наетия комплекс – написа британският таблоид „Сън“. – Всичко стартира с няколко напитки, само че продължава с четене на еротична лирика, игра на шише и триене на гърди. “

Към момента са записани над 100 дами, които ще се опознават в хотела на един от най-големите играчи в историята.

Лионел Меси купи „ Ес Вивес “ през март. Сградата разполага с 52 бутикови стаи с доста екстри. Хотелът е в жанр „ арт деко “ и е строен през 40-те години на предишния век.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР