Суперзвездата ЛеБрон Джеймс завърши с 25 точки, 11 борби и

...
Суперзвездата ЛеБрон Джеймс завърши с 25 точки, 11 борби и
Коментари Харесай

ЛеБрон с ново постижение, Кармело Антъни се завърна в игра

Суперзвездата ЛеБрон Джеймс приключи с 25 точки, 11 битки и 10 асистенции при триумфа на Лос Анджелис Лейкърс със 112:107 над гостуващия Оклахома Сити и влезе в историята като първият състезател, който съумява да запише "трипъл-дабъл " против всеки един от 30-е клуба в Националната баскетболна асоциация.

Антъни Дейвис способства с 34 точки и 7 битки, а домакините завоюваха са 12-и път в 13 срещи и водят в класирането в лигата.

Денис Шрьодер вкара 20 от 31 точки през солидното първо полувреме на гостите, които се отдръпнаха на почивката с задатък от 63:53, само че не съумяха да го задържат през втората част.

Разтърсваният от кадрови проблеми поради травми вицешампион Голдън Стейт прекъсна серия от седем следващи загуби след 114:95 в залата на Мемфис.

Алек Бъркс вкара рекордните си за сезона 29 точки, а Глен Робинсън III добави 20.

Дреймънд Грийн беше покрай 24-и "трипъл-дабъл " в кариерата си, като приключи с 8 точки, 10 битки и 11 асистенции.

Новакът Джа Морант се отличи с 20 точки да домакините.

Въпреки триумфа, Голдън Стейт остава финален в лигата с едвам три победи в 15 мача.

Богдан Бодганович записа персонални върхове с 31 точки и 7 осъществени тройки в един мач, с което способства уверено за триумфа на Сакраменто против гостуващия Финикс със 120:116.

Ришон Холмс добави 20 точки и 15 битки за домакините, които реализираха четвърта победа в последните си пет мача.

Девин Буукър беше най-хубав за Финикс с 30 точки, 8 асистенции и 5 битки.

Кармело Антъни се завърна в игра в Националната баскетболна асоциация по-късно повече от година неявяване, само че не съумя да помогне на Портланд да избегне провалянето със 104:115 при гостуването на Ню Орлиънс.

Антъни приключи с 10 точки и 4 битки, само че отсъствието на един от водачите на гостите Деймиън Лилард, който пропусна мача поради болки в гърба, оказа въздействие.

Си Джей МакКълъм беше най-резултатен за гостите с 22 точки, а Хасан Уайтсайд се отличи с 14 точки и 14 битки, само че това не беше задоволително.

Джру Холидей беше най-хубав за домакинтите с 22 точки и 10 асистенциии, а Брендън Инграм вкара 21 точки./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР