Суперзвездата Кристиано Роналдо е изпълнен с оптимизъм, че ще участва

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо е изпълнен с оптимизъм, че ще участва
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо готов за игра по-рано от очакваното

Суперзвездата Кристиано Роналдо е изпълнен с оптимизъм, че ще взе участие в първия четвъртфинален мач на Ювентус с Аякс в Шампионската лига на 10 април, че дори и постна статус в обществените мрежи: " Аякс, аз пристигам! ". Но този негов оптимизъм може да се окаже малко припрян.
Засега е ясно сигурно, че той няма да взе участие в двата мача в Серия А до 10 април - против Каляри и Милан. И макар всичките му старания, по-вероятно наподобява Юве да го резервира за реванша седмица по-късно, където към този момент ще може да се развихри изцяло здрав.
Той тренира по два пъти дневно сред сесиите с физиотерапия и рехабилитация.
Роналдо прави и занимания в басейн, с цел да усили по този метод издръжливостта си и в това време да понижи натоварването върху контузеното място.
Според вестник " ТутоСпорт ", лекарският щаб на " бианконерите " няма да рискува ненужно здравето на най-скъпата си звезда и той ще се появи на терена в първия мач с холандците, само в случай че е изцяло възобновен. Засега той е подготвен за мача под 50% и на толкоз се прави оценка вероятността да се появи в него все още.
Доста по-различна прогноза направи Marca. Според изданието, Роналдо ще бъде изцяло подготвен за игра по-рано. Вижте какви са упованията в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР