Суперветеринар-ят Ноел Фицпатрик се завръща по Viasat Nature от 3

...
Суперветеринар-ят Ноел Фицпатрик се завръща по Viasat Nature от 3
Коментари Харесай

Суперветеринар се завръща по Viasat Nature на 3 февруари, нов сезон и на „Строеж на гиганти“ по Viasat Explore

" Суперветеринар " -ят Ноел Фицпатрик се завръща по Viasat Nature от 3 февруари, а новият сезон на " Най-дивото оцеляване " стартира на 9 февруари. Viasat Explore демонстрира нов сезон на " Строеж на колоси " от 3 февруари; " Големият улов " стартира в събота, 8 февруари, от 21:00.
Суперветеринар – нов сезон
Всеки работен следобяд 3 февруари, в 16:20 ч.
Следвайте отдадения ортопедичен неврохирург професор Ноел Фицпатрик, който управлява екип от повече от 200 ветеринари, сестри и физиотерапевти и избавя животните за наслада на техните предани стопани.
Издигайки животоспасяващото лекуване и състраданието на напълно ново равнище, поредицата улавя суровата страст, драма и жизненост в клиниката на Фицпатрик като демонстрира някои от най-сложните ветеринарни провокации в историята. Ноел и екипът му откриват невероятни и новаторски решения, с цел да избавят животи и крака, давайки вяра на фамилиите, които в доста от случаите са изгубили религия, че на любимците им може да се помогне.

Най-дивото оцеляване
Започва от четвъртък, 13 февруари, в 20:00 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Wildest Survival
Година: 2019
Поредицата за държанието на животните демонстрира невероятния живот и акомодация на най-дивите, невероятни и от време на време странни животни в природата. Информативна, изобретателна и трагична поредност, която ни кара да открием богатия и разнороден свят на животните - от най-миниатюрните паячета, през гигантските жители на океана, до най-способните да се приспособяват към тестванията на нощния живот същества.
Разкриваме неповторими способи, по които животните откриват храна, заобикалят гибел, намират сътрудник.

Дивата Страна на чудесата: Острови на еволюцията
Започва от събота, 1 февруари, в 14:05 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Wild Wonderland: Islands of Evolution
Година: 2016
В поредицата от три елементи професор Ричард Форти изследва за какво островите са естествените лаборатории на еволюцията и демонстрира някои от най-уникалните и забележителни типове, които живеят там. Разкриваме за какво еволюцията е доста по-сложна от " оцеляване на най-приспособените ", показвайки живота на островите от възникването и населяването им до процъфтяването на еволюционната креативност, което постоянно съпровожда тяхната зряла възраст, както и какво се случва, когато островите остареят и наближат своя край. Професор Форти вижда диви лемури в дъждовните гори на Мадагаскар, скариди, който устоят на киселина в каменните басейни на Хавай, и великански паяци вълци в Мадейра, до момента в който търси скритите правила на островната еволюция.

Строеж на колоси
Започва от понеделник, 3 февруари, в 22:00 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 12 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Building Giants
Година: 2018
Как е допустимо да се изградят тунелите за рекордна система на метрото под града, без постройките от горната страна да се срутят? Как е допустимо инженерите да изградят 50-километров мост, който може да издържи на яростта на гибелен ураган?
Как инженерите построяват транспортен съд, който може да мисли, да дебаркира на пристанище и да се презарежда самичък, без човешка помощ? Забележителната поредност разкрива невероятни нововъведения, които оказват помощ за построяването на суперструктури, и разкрива по какъв начин действат.

Големият улов
Започва от събота, 8 февруари, в 21:00 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: The Big Catch
Година: 2015
Осем безстрашни риболовци се насочат на най-невероятното риболовно завършения, пътувайки из цялото земно кълбо и поставяйки на тестване всеки аспект от своята устойчивост и опит. Авантюристът Бен Фогъл ги провокира да употребяват локални риболовни техники наред със личните им умения на трагични местоположения - от река Меконг в Лаос до заснежените планини на Британска Колумбия. Поредицата демонстрира невероятната хубост и многообразие на подводния свят, до момента в който решителните състезатели се борят да стигнат до финала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР