Супершоу предстои по NOVA тази неделя в С Рачков всичко

...
Супершоу предстои по NOVA тази неделя в С Рачков всичко
Коментари Харесай

„С Рачков всичко е възможно“ се потапя в приказния свят на фантастични герои

Супершоу следва по NOVA тази неделя в „ С Рачков всичко е допустимо “. Любимият водещ ще посрещне в студиото седем звезди, подготвени да се впуснат в занимателни провокации, преобразени като седем от най-популярните герои от паметни фентъзи и анимационни филми. 

Борислав Захариев – Турбото ще се трансформира в Жокера от световноизвестната поредност „ Батман “, Милица Гладнишка ще облече колоритния костюм на Круела Девил от „ 101 далматинци “, Деян Неделчев ще се превъплъти в Батман, Джулиана Гани ще влезе в ролята на Барби, Дара Екимова ще придобие суперсилите на Жената Чудо, Лео Бианки и Румен Угрински ще изненадат всички с мустаците и шапките на Супер Марио и Лудижи, а адреналинката Жанета Брейчева – Жана ще се преобрази като воин от Аватар. 
 С Рачков всичко е допустимо
Дара Екимова и Деян Неделчев, тъкмо като супергероите си, ще полетят високо в студиото на „ С Рачков всичко е допустимо “. Малко по-късно Лео и Румен, облечени като Супер Марио и Луиджи, ще би трябвало да спасят принцесата от кулата в играта 1D.   

Всички участници ще стартират с обичайна разгрявка в „ Танци-манци “, а по-късно ще се качат на най-веселото такси, в което водач този път ще е Боби Турбото. В една от най-колоритните игри в шоуто всички ще застанат един до различен, с цел да видят дали ще съумеят да предадат вярно поговорката в „ Счупен телефон “. 
 С Рачков всичко е допустимо
В края на шоуто Димитър Рачков ще изпита техните умения за импровизация под надолнище от 22,5 градуса в огромното завръщане на „ Лудата стая “. Този път тя ще се трансформира в „ Горублянския затвор “. С какви други игри Рачков ще провокира гостите си? – гледайте тази неделя в 20:00 часа по NOVA в новия епизод на „ С Рачков всичко е допустимо “. 

Следете, и на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР