Суперсблъсъкът Дос Сантос - Нгану в тежка категория на UFC

...
Суперсблъсъкът Дос Сантос - Нгану в тежка категория на UFC
Коментари Харесай

Последните мачове на българските волейболисти от Лигата на нациите пряко по MAX Sport 1

Суперсблъсъкът Дос Сантос - Нгану в тежка категория на UFC през уикенда директно по MAX Sport 2

Спортните канали на А1 ще излъчат директно последните три мача на българския народен тим по волейбол за мъже в Лигата на нациите. Домакин на борбите този уикенд е зала „ Колодрума” в Пловдив, а противници са мощните сформира на Съединени американски щати, Иран и Сърбия.

За първи път в тазгодишното издание на Лигата на нациите в състава на националния ни тим в игра ще се появят капитанът Виктор Йосифов и опитните Николай Николов и Теодор Салпаров. Почивка за дуелите в Пловдив обаче получиха братята Валентин и Георги Братоеви, Тодор Скримов и Теодор Тодоров.

Мачовете, които ще се излъчат непосредствено по MAX Sport 1, са доста значими за нашите национали, които имат потребност от най-малко една победа, с цел да са сигурни, че ще запазят мястото си в елитната група на конкуренцията и за идващия сезон.

Първият мач за възпитаниците на Силвано Пранди е в петък от 20:40 часа против тима на Съединени американски щати. Мач №2 е в събота, още веднъж от 20:40 часа, и е против Иран, който все още заема второто място в генералното класиране и наподобява непреклонен за Final 6. Тазгодишното издание на Лигата на нациите за българските волейболисти ще завърши в неделя от 20:40 часа с дуела против съседите ни по класиране Сърбия.


Феновете на ММА ще имат опцията да се насладят директно на следващото супершоу с марка UFC през уикенда. Централният конфликт на UFC Fight Night от Минеаполис ще сблъска челно в осмоъгълника двама от най-хубавите нокаутьори в тежка категория - №2 в ранглистата Франсис Нгану и №3 Жуниор дос Сантос. Битката значително ще дефинира и кой от двамата ще е идващият кандидат за шампионския пояс в най-атрактивната категория на UFC. Мегашоуто UFC Fight Night от Минеаполис гледай на 30 юни от 04:00 часа по MAX Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР