Супермоделът Тайра Банкс отново влиза в графата „свободни“. Създателката и

...
Супермоделът Тайра Банкс отново влиза в графата „свободни“. Създателката и
Коментари Харесай

Тайра Банкс и Ерик Ейсла се разделиха

Супермоделът Тайра Банкс още веднъж влиза в графата „ свободни “. Създателката и водеща на паметното риалити „ Следващият топ модел на Америка “ и норвежкият фотограф Ерик Ейсла се разделиха след 5-годишна връзка. Според осведомени, двамата са прекратили взаимоотношенията си спокойно, без непотребни драми и ще останат другари.

43-годишната хубавица и Ейсла възпитават наследник, който се появи на бял свят благодарение на сурогатна майка при започване на предходната година. Въпреки че поеха по разнообразни пътища, Банкс и фотографът ще продължат взаимната си работа в търсене на отговор но „ огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива в Съединени американски щати “.

Междувременно почитателите тръпнат в очакване на продължението на кино лентата „ В човешки образ “, след който Тайра се прочу като говорещ първообраз на куклата Барби. Телевизията Freeform разкри елементи от сюжета на новата лента. „ В продължението обичаната на всички кукла ще е пораснала. Този път ще се разсъни с цел да научи млада жена по какъв начин да живее и обича още веднъж. “, издадоха те.

Очаква се продукцията да е с коледна тема, защото ще бъде излъчена за първи път през декември 2018 година. Първата част, в която се влюбиха дребни и огромни, датира от 2000 година Тогава Банкс си партнира с актрисата Линдзи Лоън. Засега обаче не се чака 30-годишната звезда да се появи в продължението.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР