Супермоделът от 90-те Паулина Порижкова се снима за корицата на

...
Супермоделът от 90-те Паулина Порижкова се снима за корицата на
Коментари Харесай

Полина Порижкова на 56 г. - секси без срок на годност

Супермоделът от 90-те Паулина Порижкова се снима за корицата на " Vogue " в изцяло транспарантно долни дрехи. Моделът, роден в Чехословакия, ще се появи в майския брой на списанието в страната си - Vogue Чехословакия, предава life.dir.bg.

" Точно 40 години след първата ми корица на " Vogue " (Германия) на 16-годишна възраст, вие имате нова. Пълна голота, на 56, за Vogue CZ ", написа Паулина Порижкова в Instagram.

Тя благодари на целия екип на списанието за смелостта и отличната работа и събра доста похвали в мненията, в това число от различен супермодел от същия интервал - Ел Макферсън, която е на 57 години.

От началото на 2021 година Паулина Порижкова не един път е разгласила фотоси в Instagram по или без долни дрехи, придружавайки ги с размишления за женската половост, в това число след 50 години.

Така при започване на февруари тя разгласява своята разголена фотография в поддръжка на актрисата Елизабет Хърли, която разгласява фотография в топлес и беше подложена на критика, тъй като мнозина сметнаха за несвоевременно 55-годишната актриса да покаже голото си тяло.

" Защо се предизвиква сексуалността и голотата, когато дамата е млада, а я съдят, когато е зряла? ", пита Порижкова.

Тя сама си дава отговор, че това се дължи на тези мъже, които са " биологично програмирани да разпръскват семето си, поставяйки го в плодородни млади контейнери ". Порижкова споделя още, че единствената причина дамата да бъде " жалка " в такава обстановка е фактът, че разрешава на другите да дефинират целите ѝ.

" Сексуалността няма период на валидност ", твърди Порижкова.

По отношение на фотосите си по долни дрехи, супермоделът се оплака при започване на април в шоуто The Tamron Hall: " На 20 години бях посрещната с екстаз от публиката, когато дефилирах по долни дрехи. Получих доста пари и всички ме обичаха. На 50 към момента мисля, че наподобявам добре по долни дрехи, само че реакцията е друга. Не на всички, несъмнено. Но има доста офанзиви ".

Паулина обаче не е единствената звезда на стилния подиум през 90-те години, която в този момент демонстрира тялото си по долни дрехи или в голи фотоси.

През лятото на 2019 година " Vogue " Италия излезе със фотоси на Стефани Сиймор, която тогава беше на 51 години.

Както изясни в Instagram фотографът Колиър Шор, който управлява фотосите, концепцията бе да се даде опция на модела да покаже своята половост и то по този начин, както я вижда.

Миналата година датският супермодел Хелена Кристенсен беше снимана за испанското издание на Harper's Bazaar - по това време тя бе на 51 години.

В края на 2020-а Наоми Кембъл, която също навърши 50 години, се снима гола. За списание " Love " тя и няколко други известни фешън модели направиха стилна фотосесия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР