Супермоделът Наоми Кембъл останала крайно разочарована от посещението си в

...
Супермоделът Наоми Кембъл останала крайно разочарована от посещението си в
Коментари Харесай

Наоми Кембъл била потресена от Летище София, започват проверки

Супермоделът Наоми Кембъл останала извънредно разочарована от визитата си в София, а събитието, което е вгорчило престоя ѝ, се случило секунди, откакто кацнала в столицата. Красавицата пристигнала в България с голямо предпочитание поради професионален ангажимент, само че уви - останала безпределно афектирана и даже потресена.

Източници от английския таблоид "Дейли Мейл " настояват, че Наоми се оплакала, откакто станала жертва на расова дискриминация. Българските чиновници на реда подложили нея и целия ѝ багаж на щателна инспекция, а по нейни усещания, това се случило, само поради цвета на кожата ѝ.



Манекенката била извънредно смутена, въпреки и инспекцията на багажа да е рутинна. От Летище София разгласиха формален отговор след обвиняванията, което гласи:

"По мотив на обява в Дейли мейл от през днешния ден, обвързвана с посещаване на Наоми Кембъл в България на 19 май, от летище София заявяваме:
Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура.
От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР