Супермоделът Линда Еванжелиста, която през септември миналата година призна, че

...
Супермоделът Линда Еванжелиста, която през септември миналата година призна, че
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста с първа фотосесия след обезобразяващата козметична операция

Супермоделът Линда Еванжелиста, която през септември предходната година призна, че е била обезобразена от несполучлива козметична интервенция през 2015 година

Супермоделът Линда Еванжелиста, която през септември предходната година призна, че е била обезобразена от несполучлива козметична интервенция през 2015 година, за първи път се престраши да покаже новият си образ. Досега моделът водеше монашески метод на живот поради интервенцията.

56-годишният супермодел признава, че освен че наподобява " неузнаваема ", само че и е изгубила всичките си доходи , от горната страна на всичко страда от дълбока меланхолия. Причината е, че е била " брутално обезобразена " след необичаен непряк резултат от процедурата CoolSculpting.

Процедурата, на която Линда се подлага в интервала от август 2015 година до февруари 2016 година , трябваше да понижи мастните й кафези, само че вместо това разви мастна хиперплазия - необичаен непряк резултат, който води до увеличение на мастните й кафези.

 Линда Еванджелиста в списание People
© списание People
В първата си фотосесия след шест години отшелничество, супермоделът се появява на идната корица на списание People и споделя за това по какъв начин в този момент " се опасява да се срещне някой собствен прочут ".

Със сълзи на очи по време на изявлението моделът признава, че не " може повече да живее в тази болежка “ и най-сетне е подготвена да приказва.

Еванджелиста съди Zeltiq Aesthetics Inc, компанията майка на CoolSculpting, за обезщетение от 50 милиона $, защото поради несполучливата интервенция не е в положение да работи.

Представител на CoolSculpting отговори на нейните изказвания и сподели пред изданието, че процедурата " е добре проучена с повече от 100 научни изявления и повече от 11 милиона лекувания, осъществени по целия свят. Редките странични резултати като тези на Еванджелиста не престават да бъдат добре документирани в информацията за CoolSculpting ".

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР