Супермоделът Хайди Клум винаги е изглеждала впечатляващо и годините сякаш

...
Супермоделът Хайди Клум винаги е изглеждала впечатляващо и годините сякаш
Коментари Харесай

Тайната на Хайди Клум: 5 пъти секс на ден

Супермоделът Хайди Клум постоянно е изглеждала впечатляващо и годините като че ли не са от голяма важност за нея. Мнозина са се чудили на какво дължи съвършената си форма хубавицата и отговорът към този момент е явен. Не, не са диети, нито изключително доста фитнес. Наскоро Клум показа в изявление, че поддържа форма, като прави секс 5 пъти дневно.
"Хайди има вяра в това, че здравето й и положителната й фигура зависят от това какъв брой постоянно прави секс ", твърди непосредствен човек до нея. За нея е без значение дали е в колата или в тоалетната. "Ако някой не задоволява потребностите й, тя ще го напусне и ще откри различен. "
Оказва се даже, че 44-годишната хубавица има бележник, в който си записва какъв брой пъти дневно мъжете задоволяват потребностите й. На въпрос какъв брой постоянно са правили секс с тогавашния й другар Вито Шнабел, през 2016 година Хайди дава отговор: "Колко пъти денем или какъв брой пъти за един час? ", а през 2017 година, когато я попитаха по какъв начин поддържа съвършената си фигура, тя отговори: "Много секс ".
В момента Клум е интимна с Том Каулиц, китарист и пианист на групата Tokio Hotel.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР