Supermassive Games и Bandai Namco обявиха, че техния следващ проект,

...
Supermassive Games и Bandai Namco обявиха, че техния следващ проект,
Коментари Харесай

Man of Medan излиза в края на август

Supermassive Games и Bandai Namco оповестиха, че техния идващ план, хорър играта Man of Medan ще излезе в края на това лято: на 30-ти август. Играта е част от планувана антология на ужаса и ще напомни на геймърите мощните страни, с които са известни към този момент Supermassive с Until Dawn – добре разказаната история, цялостна визия и стройна конструкция от избори, които въздействат директно на събитията и крайния излаз. За разлика от Until Dawn, която беше ексклузив за PlayStation 4, Man of Medan ще излезе и за Xbox One и Windows.

Тези от вас, които поръчат авансово Man of Medan ще получат още през август Curator’s Cut – особено допълнение (което ще е налично за всички гратис, само че на една по-късна дата), посредством което ще получите нова вероятност. Отключвано след края на играта Curator’s Cut ще ви даде достъп до различни пътища за решение на някои от обстановките, както и до напълно нови герои, нови подиуми и благоприятни условия за избор.

„ Изданието на куратора е друго от Director’s Cut изданието, защото то дава на играещите напълно нови способи да повлияят на историята и изхода от нея по един директен метод. Тези, които го играят ще видят и трансформират връзки и събития от вероятността на герои, които не са можели да управляват при първото преиграване. Това прибавя напълно ново прекарване към метода, по който играещият схваща и си взаимодейства с историята по метод, по който не е правено до момента, и ние сме разчувствани, че хората ще могат да го изпитат “, споделя Пит Самюелс, изпълнителен продуцент на The Dark Pictures Anthology.

Играта ви среща с група младежи, тръгнали да се забавляват към потопен транспортен съд от Втората международна война. Но те не допускат, че въпреки и потопен, корабът не е напълно зарязан и нещо тъмно се спотайва на борда му.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР