Супермаркетите, включително Tesco, Asda, Morrisons и Sainsbury's въведоха нови промени

...
Супермаркетите, включително Tesco, Asda, Morrisons и Sainsbury's въведоха нови промени
Коментари Харесай

Tesco, Sainsbury`s, Asda, Morrisons и Aldi обявяват огромни промени в магазините

Супермаркетите, в това число Tesco, Asda, Morrisons и Sainsbury's вкараха нови промени в магазините през последните няколко седмици.

Това включва промени в схемите за преданост, нови такси за продукти, които преди са били безвъзмездни, и по-ниски цени за купувачите. Обобщаваме всички промени за всеки супермаркет, с цел да забележим по какъв начин ви засягат.

Tesco

Tesco вкара няколко нови ограничения неотдавна. Първата огромна смяна идва, откакто Tesco загуби обжалването си против решение, че е нарушил Lidl поради потреблението на неговия жълт кръг на наследник декор за промоциите на Clubcard Prices.

На Tesco беше казано да промени дизайна и стартира да пуска обновена версия на своето приложение. Жълтият кръг на наследник декор е сменен с правоъгълен дизайн с извити ръбове, само че в същите жълти и сини цветове.

Супермаркетът също по този начин показа нова страница „ Най-доброто от английското “ на своя уеб страница за подкрепяне на локалните фермери. И най-после, като част от ново тестване, Tesco зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР