Суперколата Bugatti Chiron pur Sport, която не можа да бъде

...
Суперколата Bugatti Chiron pur Sport, която не можа да бъде
Коментари Харесай

Bugatti направи дигитална презентация на суперколата Chiron Pur Sport

Суперколата Bugatti Chiron pur Sport, която не можа да бъде показана на анулираното поради ковид автомобилното ревю в Женева, направи забавна цифрова презентация.

Стефан Вилкелман, президентът на Bugatti, изпълнителният шеф Кристоф Пиочон, шефът по развиването Стефан Елрот и заместител шефът по дизайна Франк Хайл, се събраха на историческата за марката околност в Молсхайм, Елзас, с цел да създадат презентацията на новия Chiron Pur Sport, оповестява motor1.com.
 Bugatti ще пусне
Bugatti ще пусне " налична " опция на суперколата Chiron

Остава шефовете на Volkswagen да дадат зелена светлина за нов автомобил

Новият модел, чието произвеждане ще бъде лимитирано до единствено 16 екземпляра, има характерни настройки, усъвършенствана аеродинамика и доста намалено тегло спрямо " класическия " Chiron, с цел да бъде обезпечена по-добра еластичност.

За разлика от Chiron Super Sport 300+, който е предопределен за висока скорост, Chiron Pur Sport се счита за " машина, която гълтам километри, чиста и без взаимни отстъпки ", изясни Стефан Вилкелман.

По-голяма притискателна мощ посредством по-голям челен спойлер, както и огромни задни въздухозаборници, леки джанти от 4 кг, направени от магнезий, както и по-къси предавки, са някои от акцентите на Chiron Pur Sport, който продължава и в този момент да бъде задвижван от W16 8,0-литров мотор с мощ 1500 к.с. и 1600 Нм.
 Bugatti Chiron сложи нов връх за скорост (Видео)
Bugatti Chiron сложи нов връх за скорост (Видео)

Суперколата е с мощ 1600 конски сили с четири турбокомпресора

Модификациите му ще разрешат да взима завоите на пистата при " огромна V " скорост при всевъзможни условия, като в същото време автомобилът ще поддържа оптималната скорост (значителна и достатъчна) 350 км/ч.

Производството на Chiron Pur Sport, чиято единична цена е избрана на 3,2 млн. евро без налозите, ще стартира през втората половина на 2020 година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР