Супериграчът на Ювентус Кристиано Роналдо плати 2,5 млн. долара за

...
Супериграчът на Ювентус Кристиано Роналдо плати 2,5 млн. долара за
Коментари Харесай

Вижте с какво се декорира Кристиано Роналдо

Супериграчът на Ювентус Кристиано Роналдо заплати 2,5 млн. $ за часовник. Освен за други глезотийки, като частния му аероплан и автопарка, с който разполага, португалецът харчи баснословни суми за тиктакащи капризи, оповестяват международни медии.

Асът на Юве държи класацията измежду футболистите, като разполага с часовник на стойност 2,5 милиона $.

Бижуто с марка Franck Muller Imperial Tourbillon е с 91 рубина!

Европейският първенец с Португалия за 2016 година заема и второто място в класацията с украшение за 1,5 милиона $. Той също е Franck Muller - Cintree Curvex, само че с инкрустирани 424 диаманта!

Третата позиция е за испанският управител на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола. Той носи часовник на Richard Mille на стойност 1,1 милиона $.

Пето място и шесто място. Учудващо - Кристиано Роналдо! Със своите Breguet Double Tourbillon за 780 000 $ и по-скъпият с 10 000 Bulgari.

Само в тази ранглиста и петте му позиции, Кристиано Роналдо е похарчил 6 050 000 милиона $ за часовници, а кой знае още какъв брой такива " дранкулки " има.

Десетата позиция е за Франк Лампард - същата марка, само че модел за 260 000 " гущера ".

На 9-то място е Самир Насри с украшение на стойност $280 000. Audemars Piguet е марката.

Друга суетна личност - Дейвид Бекъм държи осмото място със своя Patek Celestial. Това красиво украшение е на стойност 330 000 $. 7-мо място още веднъж за Кристиано Роналдо с Rolex за 480 000 щатски $.

Шестата позиция е за бразилския национал на Челси Вилиян. Южноамериканецът се конти с Rolex за $560 000. Явно се радва и на добра заплата при лондончани.

Своеобразната ранглиста се добавя още известни футболисти, които разделят 10-тата позиция. Завърналият се в Милан Златан Ибрахимович, Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед и капитанът на Реал Мадрид - Серхио Рамос, носят Patek Philippe за 100 000 $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР