Супергрупата на Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от

...
Супергрупата на Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от
Коментари Харесай

Джони Деп ще обиколи UK с Hollywood Vampire - slava.bg

Супергрупата на Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери от Aerosmith – Hollywood Vampires, разгласи мини турне във Англия идната година. Обиколката ще стартира на 2 септември в Лийдс и ще завърши на 6 септември в Бирмингам, като ще спре и в Глазгоу и Лондон, предава Монитор.

Алис Купър даде обещание на почитателите "най-високоенергийните хард рок спектакли за годината ". "Това шоу предлага по нещо за всеки. Обичам да се майтапя, че Hollywood Vampires са най-скъпата клубна тайфа в света. Много хора обаче не осъзнават, че ние сме същинска рок група, а не просто някаква оригиналност. Не бих траял да се занимавам с това, в случай че не бяхме толкоз страхотни. Разбираме се добре, посред ни има химия. Никога не се изтощавам да изсвирвам с тези момчета ", споделя още Купър.

"С неспокойствие чакам идващото лято, с цел да тръгнем още веднъж на път с момчетата. Ще бъде ужасно да осъществим някое и друго парче от новия ни албум, както и трибюти към починалите ни другари ", споделя на собствен ред китаристът Джо Пери.

Концертната обиколка следващата година е в поддръжка на новия албум Rise на групата, който излезе на музикалния пазар през юни. За разлика от първия албум - Hollywood Vampires, публикуван от триото през септември 2015 година, новата тава включва най-вече истинска музика. В нея попадат единствено три кавъра. Сред тях е и Нeroes на Дейвид Боуи в осъществяване на Джони Деп.
Бандата Primal Scream ще ги подгрява на концертите.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР