Супергрупата Холивудски вампири в състав Тавата, озаглавена Rise, ще излезе

...
Супергрупата Холивудски вампири в състав Тавата, озаглавена Rise, ще излезе
Коментари Харесай

`Холивудските вампири` Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери с нов албум

Супергрупата " Холивудски вампири " в състав Тавата, озаглавена " Rise ", ще излезе на музикалния пазар на 21 юни, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

За разлика от първия албум " Hollywood Vampires ", публикуван от триото през септември 2015 година, новата тава включва най-вече истинска музика. В нея попадат единствено три кавъра - на частите " Нeroes " на Дейвид Боуи, " People Who Died " на Джим Карол и " You CanТt Put Your Arms Around A Memory " на Джони Тъндър.

Над новия албум " Холивудските вампири " са работили с отдавнашния помощник на Алис Купър Томи Хенриксен.

" Новият албум " Rise " е напълно друго " животно " от първия ни план, по-различен е от всичко, от което съм бил част до момента. Подходих към него по напълно друг метод от нормалния при работата ми над албум. Всеки от нас - Джо, Джони, Томи и аз, записа песни за новата тава. Този път не се пробвах да трансформира което и да е парче, с цел да звучи в мой жанр. Тъй като всеки от нас е повлиян от разнообразни неща, звученето на албума е крепко. Мисля, че с него почитателите ще добият визия за същинското звучене на групата. Първата ни тава беше по-скоро реверанс към нашите паднали рок братя ", споделя Алис Купър.

Освен че оповести излизането на нов албум, триото пусна и първия сингъл от него, озаглавен " Who`s Laughing Now? ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР