Супергеройската продукция Отмъстителите: Краят, фентъзи сериалът Игра на тронове и

...
Супергеройската продукция Отмъстителите: Краят, фентъзи сериалът Игра на тронове и
Коментари Харесай

„Отмъстителите: Краят“ и „Игра на тронове“ водят по номинации за наградите на MTV

Супергеройската продукция " Отмъстителите: Краят ", фентъзи сериалът " Игра на тронове " и документалната лента " РБГ " за Рут Бейдър Гинсбърг водят по номинации с по четири на брой за филмовите и телевизионни награди на MTV , оповестиха Асошиейтед прес и Контактмюзик.

" Отмъстителите: Краят " ще се съревновава за наградата за най-хубав филм с " Черен в клана ", " Спайдърмен: В Спайди-вселената ", " Един нов призрачен сън " ( " Us " ), " На всички момчета, които съм обичала преди ". Сред останалите номинации за продукцията са за Робърт Дауни младши (най-добър воин като Тони Старк/Железния човек) и Джош Бролин (най-добър изверг като Танос).

Сред номинациите за " Игра на тронове " са за най-хубаво телевизионно шоу, най-хубаво осъществяване в телевизионно шоу (Емилия Кларк като Денерис Таргариен) и най-хубав воин (Мейзи Уилямс като Аря Старк).

" РБГ " за съдийката от Върховния съд на Съединени американски щати Рут Бейдър Гинсбърг - изявена феминистка, бореща за пълноправие сред половете, ще се съревновава за наградата за документален филм. Сред номинациите за продукцията са също за най-хубав екранен пердах (Рут Бейдър Гинсбърг против неравноправието) и за автентичен воин (Рут Бейдър Гинсбърг).

Освен " Игра на тронове " за най-хубаво телевизионно шоу са номинирани " Big Mouth " ( " Голямата уста " ), " Ривърдейл ", " The Haunting of Hill House " ( " Призраци в къщата на хълма " ) и " Schitt's Creek ".-->

Филмовите и телевизионни награди на MTV ще бъдат раздадени на 17 юни на гала в Санта Моника, Калифорния. Водещ на шоуто ще бъде Закари Леви, който е номиниран в категориите за най-хубав воин и за най-хубаво комедийно осъществяване за " Шазам! ".
С номинации за най-хубаво осъществяване във филм са Амандла Стенбърг за " Омразата, която сееш ", Лейди Гага за " Роди се звезда ", Лупита Нионго за " Един нов призрачен сън " ( " Us " ), Рами Малек за " Бохемска рапсодия " и Сандра Бълок за " Кутия за птици ".

Освен Емилия Кларк ( " Игра на тронове " ) за най-хубаво осъществяване в телевизионно шоу са номинирани Елизабет Мос за " Историята на прислужницата ", Джина Родригес за " Непорочната Джейн ", Джейсън Мичъл за " The Chi " и Киърнан Шипка за " Смразяващите завършения на Сабрина ".

За наградата за най-хубав воин с изключение на Робърт Дауни младши за " Отмъстителите: Краят ", Мейзи Уилямс за " Игра на тронове " и Закари Леви за " Шазам! " с номинации са също Бри Ларсън за " Капитан Марвел " и Джон Дейвид Уошингтън за " Черен в клана ".

В " злодейската " категория с изключение на Джош Бролин за " Отмъстителите: Краят " са номинирани още Джоди Комър за " Убивайки Ийв ", Джоузеф Файнс за " Историята на прислужницата ", Лупита Нионго за " Един нов призрачен сън " ( " Us " ) и Пен Баджли за " Ти ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР