Супербоул LIV ще сложи край на една дълга серия без

...
Супербоул LIV ще сложи край на една дълга серия без
Коментари Харесай

Супербоул LIV: Коя дълга серия без титла ще намери своя край?

Супербоул LIV ще постави завършек на една дълга серия без шампионски церемониал. Канзас Сити и Сан Франциско ще дефинират новия първенец на НФЛ в нощта на 2 против 3 януари българско време. След края на мача на „ Хард рок стейдиъм “ в Маями празненствата ще са в алено. И един от тимовете ще е завършил с дълга сушава серия.

Another day closer… #SBLIV #WeReady

: #SBLIV | Sunday 6:30pm ET on FOX
: NFL app // Yahoo Sports app pic.twitter.com/pBBtcaifsC
— NFL (@NFL) January 31, 2020
Прогнозата за първенци в алено е обезпечена. И за двата тима това е главният цвят на екипите. Но в алено в неделя ще са Канзас Сити, тъй като по разпоредбите на ротацията на екипите първенецът на АФК има право в четни години да избира какво ще носи на Супербоул. „ Вождовете “, естествено се стопираха на алено, с което печелят единствената купа в историята. Очевидците й са малко, тъй като това е през 1970 година Преди тъкмо половин век, за тези, които не обичат да считат. Оттогава отборът освен не е ставал първенец, само че и не се е появявал на Супербоул. Въпреки че бе на едно наказване да го направи предходната година.

Mic in hand - you already know.
Ready to electrifythe Super Bowl THIS SUNDAY on @foxsports!! Prepare yourselves because this is gonna be EPIC
Here come the champions....#SBLIV pic.twitter.com/TePAgcnSY5
— Dwayne Johnson (@TheRock) January 31, 2020
За Сан Франциско остана да надянат в неделя белите фланелки. С които пък в никакъв случай не са губили на Супербоул. „ Найнърс “ завоюваха в бяло първата си купа през 1982 година против Синсинати. Както и четвъртата си през 1990 година При това с разлика, която и през днешния ден стои като връх на Супербоул – 55:10 против Денвър. За Сан Франциско допреди седем години се споделяше, че не играят на Супербоул, а го печелят. Стопроцентовата успеваемост бе развалена на 3 февруари 2013 година Комбинацията от некомпетентни съдии и твърдоглав като магаре треньор коства загуба с 31:34 от Балтимор на Супербоул XLVII. И по този начин „ найнърс “ чакат към този момент 25 години де изложат шестия си трофей „ Винс Ломбарди “.

Сан Франциско стигнаха до Супербоул LIV с 13 победи и единствено три загуби в постоянния сезон. Те натрупаха провалите в интервала 11 ноември – 15 декември, когато отбраната бе разнебитена. Загубите бяха от Ситъл след фийлдгол в последната секунда на продължението, от Балтимор след фийлдгол в последната секунда на постоянното време и от Атланта след тъчдаун две секунди преди края на постоянното време. През останалото време отбраната им всяваше смут. Никой тим не можа цялостен сезон да се приближи до успеваемостта при играта против (169.2 ярда на мач при приблизително 235 за Лигата), а отбранителната линия, формирана от ДеФорест Бъкнър, Ерик Армстед, новобранеца Ник Боса и привлечения предишния март Дий Форд, докара до тиха полуда не един куотърбек. А след контузиите в средата на сезона всички са здрави. Тази вечер Структурни фондове ще имат единствено двама разнообразни титуляри в отбрана спрямо първия си мач през септември против Тампа Бей. Единият от два месеца е в Листата на контузените, другият – търка пейката от началото на плейофите.

tussaudsla: Our girls are ready for Super Bowl Sunday. Are YOU? #SBLIV pic.twitter.com/gyYpLubpMA
— Demi Lovato News Media (@JCMD_Media) January 31, 2020
Въпросният Дий Форд, който съгласно мнозина е изчезналото звено (не в еволюционната верига, а в основаването на отбрана от шампионски калибър), пристигна тъкмо от Канзас Сити против избор във втория кръг на драфта тази година. За почитателите на „ вождовете “ той постоянно ще е повода отборът да не играе предходната година на Супербоул. Във финала на АФК с Ню Инглънд 54 секунди преди края при 28:24 Чарвериъс Уорд пресече пас на Том Брейди и изглеждаше, че е подсигурил успеха. Съдиите обаче наказаха Форд, тъй като сега на вкарване на топката в игра е бил с ръка оттатък линията на битката. Отсъдената засада остави „ патриотите “ в офанзива и след продължение Мисури заплака.

12 месеца по-късно възприятията са в противоположната част на спектъра. Канзас Сити приключиха постоянния сезон с индикатори 12-4, като една от загубите пристигна до момента в който куотърбекът Патрик Махоумсу лекуваше дислокация на капачката. Конституционен съд изгубиха единствено един мач (лудата престрелка с Тенеси на 10 ноември) след завръщането му и приключиха №2 в АФК. Сетне получиха помощ от същите тези Тенеси под формата на победа против първенеца на конференцията в постоянния сезон Балтимор и без да напущат комфорта на домашния „ Ероухед стейдиъм “ стигнаха Супербоул след триумф над...същите тези Тенеси.

Дали ще има приказката на Конституционен съд хепиенд? Или треньорът на Структурни фондове Кайл Шанахан ще последва татко си Майк и ще станат първата двойка татко и наследник първенци на НФЛ?
До отговора остават по-малко от 48 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР