Супербоул LIV се оказа манна небесна за черноборсаджиите, а цените

...
Супербоул LIV се оказа манна небесна за черноборсаджиите, а цените
Коментари Харесай

Супербоул LIV: Билет само след втора ипотека

Супербоул LIV се оказа манна небесна за черноборсаджиите, а цените на билетите стигнаха исторически равнища. Сан Франциско и Канзас Сити ще се изправят в спор за купата на НФЛ в Маями в нощта на 2 против 3 февруари българско време, а за множеството простосмъртни шансът да гледат мача онлайн минава през подписване на втора ипотека.

На тазгодишния Супербоул се класираха два тима, чиито почитатели скоро не са ги виждали първенци. Сан Франциско подвигнаха последно трофея „ Винс Ломбарди” през 1995 година (б.а. – на същия стадион), до момента в който Канзас Сити не са го правили в никакъв случай. Тъй като при купата им на Супербоул IV през 1970 година шампионският трофей още не е бил наименован.

По тази причина спекулантите виждат във почитателите на „ вождовете” същинска дойна крава. Все отново малко на брой са склонни да рискуват и да се обзаложат, че ще преживеят нова възможна половинвековна пауза. Докато почитателите на Сан Франциско са измежду най-заможните в Америка и респективно – подготвени да се бръкнат надълбоко с цел да гледат обичания си отбор.

В момента продаваните на вторичния пазар билети са със междинна стойност над $8000. Най-евтините налични се оферират за по $3995, като е налично и разсрочено заплащане на 12 равни месечни вноски. Което ги оскъпява с „ нищожните” 28.5%.

Най-скъпо се оферират местата зад скамейката на Сан Франциско. Повечето билети за централните три бранша се предлагаха сред $13 440 и $16 800, само че в четвъртък започнаха да се появяват и предложения, достигащи $24 000!
По всичко наподобява, че черноборсаджиите ще съумеят да наваксат миналогодишните загуби. Тогава Супербоул LIII се трансформира в цялостен провал за тях, защото почитателите на единия тим (Ню Инглънд) бяха капризни от непрестанните участия в мача за купата, а другият (ЛА Ремс) към момента работи за основаване на почитател база след преместването от Сейнт Луис. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР