Суперавтомобил Lamborghini Gallardo се запали в Индия. Скъпият автомобил беше

...
Суперавтомобил Lamborghini Gallardo се запали в Индия. Скъпият автомобил беше
Коментари Харесай

Скъп суперавтомобил Lamborghini изгоря при спор

Суперавтомобил Lamborghini Gallardo се възпламени в Индия. Скъпият автомобил беше разпален измежду бял ден поради спор сред двама предприемачи. 

Инцидентът е станал в предградията на Хайдерабад на 13 април, съобщава Times of India. Паркираното на улицата Lamborghini Gallardo Spyder доста бързо се запалило и изгоряло. Колата е изцяло унищожена и не предстои на възобновяване.

Собственикът на Lamborghini, продавачът на използвани коли Нирадж, написа декларация в полицията и сподели, че сътрудника му Ахмед е запалил суперколата. Двама търговци се срещнали, с цел да разрешат спор - не можели да си поделят комисионите, получени от продажбата на автомобил.

Индийците не съумели да се спогодят и почнали да се карат. Според притежателя на Lamborghini Ахмед почнал да се държи нападателно и запалил суперколата. Сега той е изправен пред наказателна отговорност, а Нирай също ще би трябвало да заплати обезщетение за вредите.

В момента цената на Lamborghini Gallardo е най-малко 100 000 $. Суперавтомобилът се произвеждаше от 2004 до 2014 година и беше оборудван с 5,2-литров V10 с мощ 500-570 к.с.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР