Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България

...
Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България
Коментари Харесай

Гръцката супер звезда Никос Вертис с грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г.!

Супер звездата Никос Вертис ще изнесе величествен концерт в България на 13 май 2020 година в зала " Арена Армеец "! Хилядите му почитателите у нас ще имат неповторимата опция да се насладят онлайн на харизматичния реализатор, да се допрян до хубостта на музиката му и да чуят най-големите му шлагери. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му в миг, в който Никос Вертис безусловно подлудява почитателите на гръцката музика по всички краища на света.

Специално за концерта на 13 май 2020 година залата ще се трансформира в същински Бузуки бар. На терена ще бъдат ситуирани специфични сепарета, които ще бъдат импортирани от най-големите бузуки питейни заведения в Гърция. Допълнително ще бъдат оповестени и кои ще са подгряващите реализатори в тази вълшебна, майска, гръцка вечер в София.

Билетите за концерта на Никос Вертис на 13 май 2020 година в София се пускат в продажба от на следващия ден (вторник, 8.10.19 г.) и ще се продават извънредно в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала " Арена Армеец ", книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.
Първоначално в продажба ще бъдат единствено билетите за ТРИБУНИ - на цени от 40 до 80 лева, съгласно мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на ТЕРЕНА.

Определят Никос Вертис като най-великия реализатор на лаика - музикален жанр, който е микс сред обичайната гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, надарени, обичани и мечтани съвремененни реализатори на гръцка музика. Роден в Холандия от разбъркан брак, на 6 години фамилията му се реалокира в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен стартира да се занимава и с пеене. От този миг животът му е музика - композира, свири и пеене.

Последният му албум " EROTEVMENOS " e oт 2017-та и включа девет песни, измежду които двата огромни шлагера " Erotevmenos " и " An m`agapises ". Парчетата бързо печелят сърцата на публиката - покоряват музикалните ранглисти и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента " Allaxa ", което Вертис пусна през август тази година, към този момент има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата започва и огромно турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР