Супер звездата COOLIO, носител на награда Grammy за Best Rap

...
Супер звездата COOLIO, носител на награда Grammy за Best Rap
Коментари Харесай

COOLIO отново в България на 4 октомври в клуб “Терминал 1”

Супер звездата COOLIO, притежател на премия Grammy за Best Rap Performance и с над 17 милиона продадени записа по целия свят, идва за нов концерт в България - на 4 октомври в столичния клуб “Терминал 1 ”. Изпълнителят на " Gangsta`s Paradise " ще посети страната ни като част от Европейското си турне, което ще стартира точно от тук, а до края на октомври ще обиколи множеството европейски страни.
Билети за паметното събитие можете да намерите в системата на EVENTIM.BG и още от щанд на EVENTIM на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център в НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „ Бард “, книжарница „ На спирката “.
Цената им е 40 лева
Рап иконата COOLIO е номер едно в класацията на Billboard Magazine през 1995 година и получава Billboard Music Award през 1994 и 1996 година Негова е музиката включена в саундтрака на не едни или два кино лентата, а доста специфичен миг за самият Coolio е написването на музиката към известния сериал за деца “Kenan и Kel” на Nickelodeon. Напълно справедливо той е притежател на American Music award, три пъти е притежател на премията на MTV, два път на Nickelodeon Kids Choice Awards и World Music award. Преди да получи най-високото отличие – Grammy през 1996 година, той има две следващи номинации (през 1994 и 1995 г.).

Винаги търсещ и ексцентричен Coolio очевидно умее да изненадва почитателите си. Едно от провокациите, в които се впуска е света на анимацията. Негов е сингълът и видеото на " Dexter " за анимацията " Dexter`s Laboratory: Home Boy Genius - The Hip-Hop Experiment. Повлян от този занимателен и изобретателен миг той издава цялостен албум - " The Hip-Hop Experiment ", включващ единствено песни въодушевени от сериала “ " Dexter`s Laboratory” (сериал с извънредно висок рейтинг и номинация за премия Emmy). Като същински хамелеон, през годините Coolio се разписва и със лична готварска книга и уеб канал с видео предписания, готвейки ни с концепцията “да преоткрием старите рецепти”.
В началото на 2017 година Coolio издаде песента " Kill Again ", оживял и като че ли помъдрял след цялостен куп предивикателни уроци на ориста. С песента си той припомня и приказва, че има потребност от обществена смяна в американските градове. " Децата в градските общности постоянно нямат обучение, нямат фамилии, нямат другари. Започват да се занимават с принуждение, да продават опиати, вземат участие в банди” споделя той. “.... тъй че не се преструвайте, че разбирате, тъй като в никакъв случай няма да разберете за какво те убиват още веднъж ", продължава Coolio.
" Kill Again " е част от последният му ЕP " Long Live the Thief ", който съдържа пет песни и е продължение на " It Takes a Thief ".
След София, на 4 октомври 2018 , турнето му ще премине през Швеция, Швейцария, Обединеното кралство, Ирландия, Полша, Украйна, Холандия, Унгария, Германия и други.
Следете събитието във фейсбук ТУК.
Билети има ТУК.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР