Супер скандален разказ на читателка на Plovdiv24.bg по повод материала,

...
Супер скандален разказ на читателка на Plovdiv24.bg по повод материала,
Коментари Харесай

Шофьорка със скандален разказ от паркинг пред Кауфланд: Кютек, униформени и неописуемо унижение

Супер абсурден роман на читателка на Plovdiv24.bg във връзка материала, оповестен в нашата медиия: " Грозни подиуми на паркинг на " Кауфланд " в Пловдив! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни! " :

Ето го 1:1

Г-жо, благодарете се и почерпете, че сте се разминали единствено с препирня, а не са скочили и да Ви бият. Това е по-често срещаният вид. Аз имах по-грозен случай, само че на паркинга на " Кауфланд " в " Тракия ". Бях паркирала на инвалидно място, само че образователна кола беше спряла тъкмо зад мен перпендикулярно, тъй че да не мога да потегли. Трябваше да изчакам към 30 минути и когато се появи лидерът инструктор, беше съпроводен и от курсиста! Чудесата настанаха, когато го попитах на това ли образоват курсистите.

Само многото хора ме избавиха от здрав кютек измежду обед. По-гнусно беше, че от самото начало на към 15 метра имаше полицейска кола с трима униформени, които следиха първо терзанието ми, а след това и абсурда с наяве удовлетворение. Не знам какво тъкмо ги веселеше в цялата обстановка, само че като се обърнах към тях и ги попитах от кое районно са, единият от тях ми отговори, че съм тръгнала на пазар за неприятости, другият се намеси " че като съм елементарна ", да очаквам - колата била отворена и със спуснат прозорец и съм можела да я избутам сама, а не да диря спорове!

Е, това е! Дори тези, на които им се заплаща от нашите пари и постоянно желаят още и още и им се дава, се гаврят, какво остава за останалите. Някакви торуци жалки, комплексари и простаци, които като няма къде си показват,че са нещо по пътищата и паркингите Но от полицията и съда, изключително в Пловдив, не очаквайте помощ. Ще си загубите времето и ще се почувствате омърсена и омерзена "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР