Супер плодородна майка роди две двойки близнаци след две поредни

...
Супер плодородна майка роди две двойки близнаци след две поредни
Коментари Харесай

Майка на дъщеря роди и две двойки близнаци след две поредни бременности

Супер плодородна майка роди две двойки близнаци след две следващи бременности, осведоми dailymail.co.uk.

Според специалисти възможностите това да се случи се правят оценка на едно към 700 000.

30 - годишната Джина Шелтън и 33 - годишният й мъж Оли Лойд от британския град Телфорд в графство Шропшир, останаха смаяни, когато втората естествена бременност за три години на Джина се оказа втори набор от близнаци, макар неналичието на близнаци в историята на рода на двамата родители.

Това дало мотив на Джина да разкрие: „ Жените се майтапят с мен, като ми споделят: „ Не седим до теб от боязън да не хванем продуктивни гени. ”



Сега Джина е щастлива майка на пет деца - Фийби, на 6 години, Ниам и Есме, на 3 години, и Арло, и Алби, на 1 година, й споделя, че няма да промени това за нищо на света, макар че е сменила повече от 5550 памперси досега.

„ В чакалнята на болничното заведение, до момента в който чакахме да мина видеозон, с Оли гледахме коли, а той се майтапеше: Май ще ни би трябвало рейс! “. Плакахме от благополучие, само че и от суматоха, когато разбрахме, че ще имаме близнаци, тъй като по това време живеехме в апартамент с две спални и Оли трябваше да търси по-голяма къща. Година по-късно разбрахме, че ще имаме още един комплект близнаци - не можехме да повярваме, нито нашето семейство, нито даже нашите лекари. Лудо е, натоварено и шумно е да имаш пет деца, само че не бих го трансформирала за нищо на света. ”, декларира гордата майка Джина.



Въпреки че множеството специалисти настояват, че е съвсем невероятно да се преценяват възможностите за приемане на поредни групи близнаци, няколко отчета допускат, че коефициентът може да бъде към един на 700 000.

" Сменихме хиляди пелени и трябваше да купим седемместна кола, само че моето семейство е едно на милион. ", добавя Дожина.

Без близнаци нито в рода на Джина, нито в този на Оли, околните на двойката са озадачени какво ДНК имат.



И двата комплекта близнаци са заченати по натурален път и са родени със секцио.

Превод: „ Петел ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР