Супер моделът Кейт Ъптън се е снимала в реклама на

...
Супер моделът Кейт Ъптън се е снимала в реклама на
Коментари Харесай

Кейт Ъптън снима реклама на бельо бременна

Супер моделът Кейт Ъптън се е снимала в реклама на италианския производител на долни дрехи Ямамай бременна. 26-годишната хубавица е разголила тяло за есенната акция. Снимките са се провели преди Кейт да разгласи щастливото събитие, написа Монитор.

"Кейт чака първото си дете и Ямамай се гордее, че бъдеща майка е негова посланичка " - се споделя в официално съобщение на производителя. "Тя въплъщава естествената красота и уникалността на всяка жена. "

Рекламната акция за идната сбирка Perfect Fit показва Ъптън в друго долни дрехи. На една фотография се вижда, че Кейт носи дантелен сутиен, къси гащи и жартиери, а на друга - че носи гащи с висока талия и сутиен.

На трета фотография се вижда нощница с флорални претекстове, която е разкопчана и под нея се подава дантелен сутиен. На други фотоси манекенката носи долни дрехи с флорални претекстове.

Ъптън не работи за пръв път с италианския производител на долни дрехи. По-рано тази година тя бе лице на рекламната му акция за сезона пролет/лято 2018 година, като фотосите бяха направени от фотографа Джампаоло Сгура.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР