Супер любовен скандал се завихря в Нова телевизия, видяха фотографите

...
Супер любовен скандал се завихря в Нова телевизия, видяха фотографите
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН СКАНДАЛ! Виктор Николаев в интимна близост с Миролюба Бенатова

Супер любовен скандал се завихря в Нова телевизия, видяха фотографите на „ Ретро”. Те спипаха в интимна непосредственост водещия на „ Здравей, България” Виктор Николаев и колежката му от новините Миролюба Бенатова. Двамата се оказаха повече от близки и положителни сътрудници и не споделят само пристрастеността към публицистиката, а прекарват дружно много време отвън работата и уговорките към Нова тв.

Водещият и репортерката бяха изловени да си потеглят дружно от редакцията на медията, освен това хванати за ръце. След много приказки и смях на паркинга се разделиха, само че не задълго, а единствено с цел да стигне всеки със своя автомобил до кокетно и затънтено заведение в дребна централна уличка. Там Николаев и Бенатова се усамотиха за близо 5 часа, споделяйки доста смях и сладки диалози.

Новинарите привлякоха вниманието на малцината клиенти, които се дивяха на дързостта им да интимничат измежду бял ден навън, при все това журналистът има семейство.

Колегите им от Нова тв пък разкриват, че двамата от дълго време не крият близостта си, само че оправдавали обстоятелството, че са неразделни, с огромно другарство и нищо повече.

„ Двамата са съвсем непрекъснато дружно. Миролюба не стопира да виси в малкия екран даже когато няма работа. Като водещ на утринния блок, Виктор идва доста рано на работа и остава до късно следобяд, с цел да се възнамерява всичко за утрешния ден. Бенатова много постоянно няма никаква работа, само че това не й пречи да си прекарва и свободните дни в нюзрума на медията единствено с цел да е край него”, разясняват осведомени с горещата спекулация и разкриват, че близостта им надали е инцидентна, защото от дълго време се знаело, че фамилният живот на Виктор с 8 години по-възрастната му жена Людмила Железова е зациклил.

Госпожата, която му е колежка от БНР, и водещият съвсем не се виждали, първо, заради натоварената работа на Виктор и второ - тъй като пътищата им почнали да се разделят.

Това била и повода Николаев да се впрегне в последната година да си откри друго жилище и да не разчита само на фамилното, където живее с Людмила и щерка им Дара, защото то било на жена му. Той си купил различен апартамент в центъра на София, за който разкри първо евродепутатът Николай Бареков и за който Национална агенция за приходите стартира инспекция с какви пари е платен. Това бил аварийният проект на Николаев, в случай че нещата със брачната половинка му тотално се разпаднат и му се наложи да напусне дефинитивно фамилното жилище.

Едва ли ще се постанова да чака дълго Людмила да го изгони, в случай че се съди по близостта му с Миролюба Бенатова, която била притежание на от ден на ден хора.

„ Виктор и Мира приказват на един език. Те се схващат с половин дума, а и са връстници, имат доста общи неща”, разясняват очевидци на диалозите им, в което се убедиха и фотографите на „ Ретро”.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР