Супер е, когато малките забавни неща, които се случват на

...
Супер е, когато малките забавни неща, които се случват на
Коментари Харесай

Гафовете, които правят работата забавна

Супер е, когато дребните занимателни неща, които се случват на работа разведряват деня ни и станат истории, които да описваме на приятелите. Ние тук събрахме няколко сходни истории, които потвърждават, че каквото и да работите, не е наложително да скучаете.

***
Докато работих като сервитьор в един ресторант, имаше един ден, през който не се появиха никакви клиенти до 8 часа вечерта и аз заспах на една от масите. Събудих се, тъй като някой ме щипеше по бузата. Отворих си очите и видях едно доста красиво момиче, а то ми сподели засмяно: „ Добро утро! Може към този момент ли един бургер? “

***
Обожавам час пик в метрото! Невероятно е, когато всички се тъпчат по колите си, до момента в който аз си седнал съм напълно умерено в кабинката си и се дръзвам. Аз карам влака!

***
Аз съм учителка в детска градина. Един татко пристигна преди няколко дни. Той не знаеше нито групата, нито учителя им, само че знаеше височината на момиченцето и името й. Работата е там, че при нас нямаше момиченце с такова име. След дълга полемика се оказа, че той е търсил учебното заведение насреща.

***
Преподавам испански в езиков център. Много ми е занимателно, когато възрастни предприемачи гледат срамежливо в обувките си, до момента в който споделят: „ Не съм си написал домашното. “

***

Шефът ми ме изпрати на отмора, откакто пристигнах на среща в 9 часа по пантофи и със сако, облечено върху пижамата.

***
Аз съм шефът в компанията. Имаше един забавен случай, когато секретарката ми ме попита дали може да си тръгне по-рано. Когато я попитах за какво, тя ми отговори, че не яде след 6, само че щерка и е опекла торта за нея. Разбира се, я пуснах да си върви.

***
Разбрах, че би трябвало да си взема отпуск, откакто стоях 10 минути пред входната врата на блока ми, пробвайки се да я отключа с работния ми пас.

***
Като дребна си мечтаех да бъда като Хармаяни Герйнджър от Хари Потър и с години чаках писмото от Хогуортс. 10 години минаха оттогава, само че към момента чувах по няколко пъти дневно от сътрудниците ми: „ Ти си вълшебница! “ Работя като IT експерт.

***
Седях си в офиса един ден, когато някакъв мъж влезе и стартира да пита: „ Роджър? Роджър Бърк? “ аз го гледах недоумяващо от самото начало и го попитах дали да повикам някого. Тогава той ме попита още веднъж „ Ти ли си Роджър Бърк? “ Аз се споделям София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР