Супер е, че все повече хора осъзнават, че Европейският съюз

...
Супер е, че все повече хора осъзнават, че Европейският съюз
Коментари Харесай

ЕС циментира властта на негодници

Супер е, че от ден на ден хора осъзнават, че Европейският съюз циментира властта на негодници в източната част на континента. Не единствено на Борисов, само че и на Орбан, Качински, до неотдавна на Фицо в Словакия.

Близко е до мозъка по какъв начин. Когато ти изливат големи за мащабите на твоята стопанска система фондове, страната става най-големият стопански състезател. Разпределя порциите на послушни олигарси, медии и служители, и властта е бетон.

В случая с Борисов - раболепничиш в Брюксел и гласуваш каквото ти подадат, като единственото ти предпочитание е да не гледат какво правиш в страната си. Как беше? Нагоре лижеш, надолу тъпчеш.

Брюкселците (за мен са обособен народ) не са идиоти, знаят защо иде тирада. За взаимноизгодно съдействие. Аз на тебе, ти на мене.

Битката на Рюте и спестовната петорка е борба за бъдещето на нашата Европа. По-малко безвъзмездни пари значи по-малко обири на олигархията. По-лесно прекъсване на фондовете (с просто болшинство, а не с единодушие) значи завършек на рекета на няколко " другари на кражбата ". Сентенцията, че фондовете са пари, които бедните хора от богатите страни заплащат на богатите от бедните страни, важи с цялостна мощ. И с повече от същото не можем да реформираме България.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР