Сунгурларе. Структурата на ГЕРБ в община Сунгурларе подкрепи благотворителен коледен

...
Сунгурларе. Структурата на ГЕРБ в община Сунгурларе подкрепи благотворителен коледен
Коментари Харесай

Структурата на ГЕРБ в Сунгурларе подкрепи благотворителен коледен базар

Сунгурларе. Структурата на ГЕРБ в община Сунгурларе поддържа благотворителен коледен базар. Събраните средства ще бъдат дарени в поддръжка на клуба по битка „ Сунгурларска котловина “. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Много поданици предоставиха за потребностите на базара коледни украшения, декорация, сувенири, кулинарни изкушения. Майки ГЕРБ от Бургас също се включиха в идеята и подариха разнообразни произведения за щандовете.
Спортният клуб бе весел с ново плашило за осъществяване на тренировките и подготовка за надпревари, както и с направени рекламни материали от спонсори. В него упражняват деца на друга възраст, носители на медали от разнообразни републикански съревнования.
В рамките на благотворителния базар бе открита и железна структура за събиране на пластмасови капачки. Подвижната структурата е направена и спонсорирана от симпатизанти на клуба по битка по концепция на ГЕРБ-Сунгурларе. Това е следващият сходен обект на територията на област Бургас, откакто през януари тази година от клуб „ България за младите “ стартираха самодейността. Конструкцията ще бъде сложена пред офиса на партията в града, всеки ден от 9.00 - 18.00 ч. Капачките ще се събират, като средствата от тяхното предаване ще бъдат в поддръжка на спортните клубове на град Сунгурларе.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР