Сунай ще го пуснат и ще се върне на село.

...
Сунай ще го пуснат и ще се върне на село.
Коментари Харесай

Паника в село! Връща ли се страшният Сунай, който обезглави старица с брадва?

Сунай ще го пуснат и ще се върне на село. Нищо няма да му създадат, той е психичноболен! Това се разяснява в Кременец 5 месеца след зверското ликвидиране на бабичка. Момчилградското село е настръхнало при опцията килърът Сунай М. да се върне в къщата на родителите си, оповестява " Родопи24 ". Припомняме, че 48-годишният мъж бе арестуван откакто обезглави 77-годишна жена с секира на улицата пред дома й. Жестокото действие бе осъществено сутринта на 21 април.

Хабибе Ахмед била покосена с един удар на улицата. Главата й била съвсем отделена от тялото. Престъплението хвърли в смут локалните поданици. При задържането на Сунай участваха и спецполицаи. Мъжът се затворил в дома си, където живеел с родителите си. Във съдбовния ден майка му и татко му били при съседи, където се подготвяли за заравяне. Минути след дейнието майката на Сунай се прибрала в къщата, а мъжът нападнал и нея с брадвата. Жената съумяла да избяга, заключвайки дома и търсейки подпомагане от пристигналите към този момент служители на реда в селото. 48-годишният мъж от години се лекувал в Психиатрията в Кърджали. Само дни преди убийството бил освободен от здравното заведение. Сунай М. още веднъж бе настанен за лекуване, а по отношение на него бе взета мярка за неотклонение „ Подписка ”.

Бяха назначени и съдебнопсихиатрични експертизи, които да дадат отговор дали 48-годишният мъж от Кременец е бил вменяем все още на действието. Ако специалистите преценяват, че Сунай не е можел да дава отговор за постъпките си, той няма да влезе в пандиза. Най-вероятно по отношение на него ще се подхващат насилствени медицински ограничения. „ Знаем, че се лекува някъде. Не се е прибирал в селото. Но даже и слух да се понесе, че ще го пуснат и всички изпадат в суматоха. Не може подобен човек още веднъж да живее тук ”, уточни за 24rodopi кметът на обитаемото място Красимир Сербезов. Според локалните, бащата на Сунай също е освидетелстван. Хората в селото споделят, че отравял кучета, биел животните и постоянно се карал със съседите си.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР