Сун-И Превин, съпругата на Уди Алън и осиновена дъщеря на

...
Сун-И Превин, съпругата на Уди Алън и осиновена дъщеря на
Коментари Харесай

Съпругата на Уди Алън го защити и обвини майка си Миа Фароу

Сун-И Превин , брачната половинка на Уди Алън и осиновена щерка на Миа Фароу , го отбрани и упрекна майка си, че желае да се възползва от придвижването #Аз също, заяви Асошиейтед прес.

 
В публикация, качена на уеб страницата на сп. " Ню Йорк ", Сун-И Превин споделя за проблематичната си връзка с Миа Фароу и по какъв начин се е влюбила през 1992 година в Уди Алън , който тогава бил другар на майка ѝ.
Once, she was seen as a victim. Now, Soon-Yi is ending her silence and telling her side of the story
— New York Magazine (@NYMag) Тя твърди, че са се скарали с Миа Фароу малко откакто актрисата я осиновила, както и че тя се държала с нея като с прислужница. Сун-И Превин изясни, че се връща към предишното в този момент, тъй като Дилън Фароу , осиновената щерка на Уди Алън , го упреква незаслужено в полови похищения.
 Дилън Фароу (вляво) с майка си Миа Фароу Дилън Фароу (вляво) с майка си Миа ФароуGulliver/Getty Images
" Нямам никакво желание да оправям връзките си с Миа , нищо сходно “, сподели Превин. „ Това, което се случи с Уди обаче е толкоз разстройващо, толкоз незаслужено. ( Миа ) се възползва от придвижването #Аз също и сочи Дилън за жертва. И цяло ново потомство слуша тази история, а не би трябвало ".

 
Дилън Фароу упрекна Уди Алън , че ѝ е посягал, когато е била на 7 години - през 1992 година Режисьорът беше разследван, само че против него не бяха повдигнати обвинявания. Той постоянно е твърдял, че не е опипвал Дилън.-->

Дилън Фароу и Ронан Фароу разпространиха настрана изказване в неделя, че майка им е добър родител. Дилън означи, че авторката на публикацията в сп. " Ню Йорк " Дафни Мъркин е дългогодишна другарка на Уди Алън .
 Уди Алън и брачната половинка му Сун-И Превин Уди Алън със брачната половинка си Сун-И ПревинGuliver/Getty Images
Репутацията на Уди Алън пострада доста тази години около придвижването #Аз също и няколко изявени артисти се зарекоха повече да не работят с него.

 
" Аз съм париа “, споделя Уди Алън пред сп. " Ню Йорк ". „ Хората си мислят, че съм бащата на Сун-И , че съм изнасилил и съм се оженил за малолетната си щерка със забавено развиване ".
 
Уди Алън и Сун-И са женени от 1997 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР