Сума със седем цифри в евро като неустойка е поискал

...
Сума със седем цифри в евро като неустойка е поискал
Коментари Харесай

Стойчо поискал огромна неустойка, за да се върне на Армията

Сума със седем числа в евро като наказателна клауза е изискал Стойчо Младенов, с цел да се завърне в ЦСКА-София, както и контракт за най-малко 3 години, твърди " 24 часа ". Това напълно не е преференциално за клуба. По принцип " алените " много са си патили от неустойките на Младенов в историята си, като в един миг и те способстваха за банкрута на остарялото сдружение.

Стойчо е най-предлаганото име на управлението, само че нещата с него вървят много мъчно. Наставникът не желал да се ангажира и с някакви сложени цели в шампионата и евротурнирите. Особено в шампионатите, където има много странни резултати, като да вземем за пример отпадането от анонимника Мура от Словения.
Любослав Пенев твърдо е отказал да се върне в Борисовата градина, тъй като има контракт с Царско село и там му е добре. Пенев на няколко пъти не съумя да се оправи със обстановката в ЦСКА, като съдбовната му издънка бе отпадането от Ботев (Пловдив) на полуфиналите за Купата на България, когато гостите останаха с 9 индивида на терена и отново съумяха да стигнат до " златен гол " в последните секунди.

Гриша Ганчев счита да отдели повече време за избора на ментор, откакто Стамен Белчев бе уволнен след равенството 1:1 с Арда (Кърджали). Вариантите са няколко, като сега вървят договаряния с тях. efbet Лига 10 кръг, неделя 25 октомври  Арда (Кърджали) 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР