Султан ал-Джабер планира последен разцвет като президент на срещата на

...
Султан ал-Джабер планира последен разцвет като президент на срещата на
Коментари Харесай

Ал-Джабер от ОАЕ кани ръководители на бизнеса на разговори за климата в навечерието на COP29

Султан ал-Джабер възнамерява финален подем като президент на срещата на върха на Организация на обединените нации COP28, като се обади на ръководителите на най-големите международни енергийни и софтуерни компании за климата диалози в Абу Даби дни преди началото на COP29 в Азербайджан.

Джабер – който е и началник на Националната петролна компания на Абу Даби (Adnoc) – сподели, че ще предложения изпълнителни шефове от Силиконовата котловина и Big Oil за “ Change Makers Majlis “, или особено събиране, при започване на ноември за разискване на изкуствения разсъдък и енергийния преход.

„ Посланието ми към софтуерния бранш е следното: AI се нуждае от сила и силата се нуждае от AI “, сподели Джабер, който е и министър на промишлеността и модерните технологии на ОАЕ. „ Нека си сътрудничим, с цел да понижим излъчванията на стандартната сила, от която към момента ще се нуждаете, и за методите, по които изкуственият разсъдък може да подтиква енергийната успеваемост “, сподели той пред Financial Times.

Събитието в Абу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР