Суетата е на много високо ниво в някои хора и

...
Суетата е на много високо ниво в някои хора и
Коментари Харесай

4 зодии, които не излизат, преди да се уверят, че изглеждат зашеметяващо

Суетата е на доста високо равнище в някои хора и това ги кара да не излизат от у дома, преди да се уверят, че всичко по тях е съвършено. Те обичат да притеглят внимание и биха създали всичко, с цел да наподобяват добре.

Представителите на няколко астрологични знака са доста деликатни във връзка с облеклото и персоналните си грижи. Независимо дали става въпрос за работното им място или за университета, в който отиват, те считат, че би трябвало да се обличат по този начин, че да изпъкват, а не да се вписват.

Те имат вяра, че смяната на външния им тип им разрешава да изразят разнообразни аспекти на личността си. Така че, без значение дали отиват на празненство, на учебно заведение или даже на работа, те поставят огромни грижи, с цел да са добре поддържани или просто не излизат. Те не биха желали да отидат на открито, когато не наподобяват по най-хубавия метод, тъй като да се обличат добре и да наподобяват ужасно е тяхна мантра.

Погледнете кои са тези хора, които не излизат на открито, в случай че не са зашеметяващи:

Овен

 не излизат

Овните имат вяра, че това, което носят в учебно заведение или на работа, нормално ги дефинира. Затова те изследват цветовете, стиловете, щампите и моделите, които носят техните сътрудници в първия ден на новата работа, с цел да се обличат добре отсега нататък. Те поставят целенасочени старания да наподобяват и да се обличат друго от множеството хора, с цел да се открояват. Те също по този начин имат вяра, че като новобранци, в случай че наподобяват по-добре поддържани от началниците си, в последна сметка ще напреднат по-бързо от всички останали.

Ето за какво този огнен знак поставя специфични старания, с цел да подсигурява, че в никакъв случай няма да сътвори стандарт за външния си тип. Те сменят обувките, блузите и панталоните си толкоз постоянно, колкото е допустимо и не излизат със сходни облекла два дни поред. Освен това се стараят да включват разнородни нюанси и пастелни цветове в ризите, палтата и панталоните си. Това е по този начин, тъй като те просто не излизат през вратата, в случай че не са удовлетворени от своя външен тип.

Риби

 не излизат

Винаги знаете, че в класната стая или офиса има някой от зодия Риби, когато забележите изящен човек, който носи текстил без гънки. Облеклата им са добре изгладени и постоянно изпращат верните сигнали. Външният им тип е от голяма важност за тях, защото не излизат от у дома в неглижирано положение. Тези персони са склонни да смекчават цветовата си палитра и стоят надалеч от златото, среброто и други металически цветове. Независимо от това какъв брой печелят, когато стартират работа, Рибите носят добре направени облекла, които пасват вярно и наподобяват чисто нови.

Те имат вяра, че прекомерно огромните облекла ще ги накарат да наподобяват и да се усещат непрофесионално. Освен това те допускат, че тесните облекла могат да подчертаят елементи, които не би трябвало да се акцентират. Рибите биха споделили, че най-хубавата кройка е тази, която се движи дружно с тях. Така че, без значение дали отиват на фитнес, играят голф или се занимават с различен спорт, до момента в който стартират деня си, те не излизат, в случай че облеклата им не са подобаващи.

Близнаци

 близнаци - не излизат

Освен в случай че Близнаците не носят униформа, не са юристи, лекари или военни – в този случай облеклата им приказват сами за себе си – те обичат да имат свободата да носят всичко, което изберат. Те имат вяра, че професионалното им облекло би трябвало да показва тяхната персона, само че в никакъв случай не би трябвало да разкрива с какво се занимават. Те не се тормозят да се обличат с облекла, които са общоприети като нормално офис или бизнес облекло, тъй като желаят да бъдат известни с работата, гениите или интелигентността си.

Въпреки това те не излизат, в случай че не са спретнати и елегантни и за тях би било максимален призрачен сън да се появят незадоволително облечени на събитие. Ето за какво те поддържат добре облеклото си, тъй че да запазят типа на новите си облекла, даже след един сезон носене. Работното и вечерното им облекло се поправя или заменя, изключително в случай че ризите, палтата, панталоните, роклите или полите са износени. Близнаците се грижат да наподобяват ужасно за всеки мотив и не излизат, в случай че не са подготвени изцяло за случая.

Скорпион

 не излизат

Скорпионите са склонни да се показват по метода, по който желаят другите да ги възприемат. Освен черното и бялото, те избират нюанси, които включват нюанс на алено, синьо, кафяво, зелено или сиво в шикозни принтове, които допълват техния вид тяло. По тяхно мнение мощните, блестящи и ярки цветове ги карат да наподобяват екстравагантни и буйни, което им доставя голямо наслаждение и не излизат без да имат някои от тези цветове.

Някои Скорпиони даже обичат да са облечени в нюанси, които са свързани със сезона. Те обичат да съчетават облеклото си с цвета на есенните листа, зимния сняг и пролетните цветя! Затова са склонни да тестват няколко тоалета пред огледалото заран и не излизат преди да се убедят, че са намерили вярната композиция.

Гореспоменатите звездни знаци са на мнение, че хората се одобряват съществено в офиса, в случай че се обличат на равнище над началниците си. Затова, в случай че в миналото са управлявали компания или екип, облеклото им постоянно отразява това. Дори тези, които вървят на учебно заведение или в университет, не излизат преди да са уверени, че са уместно облечени и ще привлекат погледите с облеклото си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР