Суела Браверман се опита да натрупа натиска върху съперника Риши

...
Суела Браверман се опита да натрупа натиска върху съперника Риши
Коментари Харесай

Риши Сунак каза „поставете националната сигурност на първо място“ от Суела Браверман, докато премиерът е подложен на натиск да забрани IRGC на Иран

Суела Браверман се опита да натрупа натиска върху противника Риши Сунак, защото уволненият някогашен министър на вътрешните работи издаде остро предизвестие, че време е да „ сложим националната сигурност преди всичко “, като забраним Корпуса на стражите на ислямската гражданска война в Иран. Това идва в миг, когато спорещите висши тори ускоряват апелите към Англия да замрази дипломатическите връзки с Иран след „ безразсъдната “ му несполучлива офанзива против Израел.

Лидерът на лейбъристите сър Кейр Стармър също приканва за по-строги ограничения против иранския бунтовник армия, обвинявайки ги в „ възхваляване “ на тероризма на английска земя. Премиерът Сунак е подготвен да сплоти сили със западните съдружници, с цел да наложи нови наказания на Техеран през идващите дни. И въпреки всичко, макар възходящия напън, той се въздържа да разгласи IRGC отвън закона, ход, който всъщност би прекъснал всички връзки с Иран.

Той съобщи, че държавното управление употребява интензивно всички налични пълномощия, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР