Subway България опроверга появили се информации, че компанията напуска пазара

...
Subway България опроверга появили се информации, че компанията напуска пазара
Коментари Харесай

Subway България опроверга слухове, че се изтегля от страната

Subway България опроверга появили се информации, че компанията напуща пазара у нас. Няма лишаване на лиценза на компанията, България е един от най-силните пазари за марката в Централна и Източна Европа, показват в публично известие от Subway България. Веригата е в България от 2007 година и през годините се е трансформирала в водач на пазара при заведенията за хранене за бързо хранене. Понастоящем марката има 38 интензивно функциониращи ресторанта в цялата страна.

Всички заведения от веригата Subway са притежавани и ръководени от самостоятелни франчайз притежатели. Те могат да взимат разнообразни бизнес решения, като това дали да продадат, реалокират или затворят даден обект, се прецизира още в формалното известие. Ето какво още гласи то:

" Затварянето на един ресторант може да е вследствие на изтекли контракти за наем, което е допустимо да се случи поради дългогодишното наличие на веригата на българския пазар.

Скорошното затваряне на ресторант на Subway в гр.София на адрес ул. „ Граф Игнатиев “ 43, е един подобен образец. Обектът работи в продължение на 10 години, само че беше затворен, поради решение на франчайз притежателя. Приключване на контракт за наем бе повода за затварянето на обект от веригата в Мол София, благосъстоятелност на различен франчайз сътрудник, който оперира още заведения за хранене от веригата Subway.

Всички останали заведения към днешна дата не престават да работят, като се изключи сезонните местоположения по курортите, които оперират единствено през дейния туристически сезон -летен/зимен. "

Слуховете за изтеглянето на веригата за здравословно хранене са свързани с името на обвинявания за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите притежател на ТАД Груп, Иван Тодоров, който е и формален представител на марката за страната ни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР