СУ „Свети Свети Кирил и Методий” получи своите подаръци от

...
СУ „Свети Свети Кирил и Методий” получи своите подаръци от
Коментари Харесай

Спортно междучасие в СУ Св. св. Кирил и Методий

СУ „ Свети Свети Кирил и Методий” получи своите дарове от плана „ Спортно междучасие” по стратегия „ Пловдив за младите ", които са ориентирани към възстановяване на спортната подготовка на учениците. Специален посетител бе кметът на регион „ Западен” Димитър Колев.

Той връчи на малчуганите 13 комплекта за ракетни спортове, 4 детски хандбални топки, 4 волейболни топки, 6 обръча, 6 въжета за скачане и 8 комплекта дискове за подготовка. Пособията ще послужат за подкрепяне на двигателната просвета на учениците в часовете по физическо образование и спорт и при извънкласни действия, свързани със спортни мероприятия.

Димитър Колев тържествено връчи и над 20 грамоти на възпитаници и учители в разнообразни посоки за поощряване на физическата интензивност. Събитието приключи под звуците на радостна ZUMBA подготовка за всички присъстващи.

Проектът се осъществя с помощта на обединените старания на Община Пловдив, Фондация “Заедно”, регион “Тракия” – Община Пловдив и Пловдивския културен институт. Спортен сътрудник на плана е магазин DECATHLON в Пловдив, а oсновният медиен сътрудник на “Спортно междучасие” е Българското Национално Дарик радио.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР