Стюардесите прекарват дните си в пътувания по света и престой

...
Стюардесите прекарват дните си в пътувания по света и престой
Коментари Харесай

Стюардеси разкриват интересни трикове, които могат да ви спасят при пътуване

Стюардесите прекарват дните си в пътувания по света и престой в хотелски стаи, тъй че когато споделят препоръки за пътешестване, ние се вслушваме в тях. Членът на кабинния екипаж Естер, която лети с KLM, постоянно споделя тайните си трикове в TikTok, а по-рано тази година тя насочи строго предизвестие към пътуващите.

В късия клип холандската стюардеса приканва гостите на хотела " постоянно " да хвърлят бутилка вода под леглото, когато влизат за първи път в хотелска стая, с цел да " ревизират дали никой не е под леглото, без да гледат ".

Идеята е, че в случай че бутилката " не излезе от другата страна ", тогава може да желаете да проучите в допълнение, като накарате член на личния състав или различен пасажер от вашата група да огледа дружно с вас.

Ако обаче бутилката изскочи от другата страна на стаята, можете да продължите както нормално.

Естер не е единствената стюардеса, която споделя своите трикове, с цел да дефинира дали имате нежелани гости.

Деми Бонита от Испания разкри, че има остроумен хак за инспекция дали някой е бил в хотелската ви стая, до момента в който сте били на открито, който показа със своите 70 000 почитатели в TikTok.

Тя предлага: " Поставете картата " Не безпокойте " сред вратите, с цел да можете да забележите дали някой е бил в стаята ви ", поучава тя.

Облечена в униформата си на стюардеса, тя показва техниката на плъзгане на пропуща сред вратата и стената, преди да я затвори.

" Един час по-късно никой не е бил тук ", прибавя тя, откакто излиза и след това се връща в стаята.

Друга стюардеса споделя, че постоянно би трябвало да оставяте обувки в сейфа на хотелската стая. Междувременно различен член на кабинния екипаж изясни, че прави четири основни инспекции всякога, когато се настанява в нов хотел, преди да се настани в стаята си.

Това включва оглеждане на местата, където биха могли да се скрият хора, и инспекция на " всичко, зад което не мога да видя непосредствено - порти, пердета, огромни шкафове, под леглата и пружини ".

Не единствено стюардесите имат потребни препоръки за туристите. Един хотелски чиновник предизвестява британците, че постоянно би трябвало да изключват осветлението, когато се настаняват в хотелска стая - в противоположен случай могат да се сблъскат с отвратителни последици.

Хейли, която твърди, че работи в хотелиерския отрасъл от 15 години, разкри някои от най-хубавите си препоръки за настаняване в хотел и изясни, че в случай че пропуснете някои елементарни инспекции, може да се изложите на риск да бъдете ухапани от дървеници.

Това включва изключване на осветлението при първото идване, затваряне на щорите и потребление на фенерче (фенерчето на телефона ви е задоволително!).

Ще изпробвате ли тези препоръки при идващото си пътешестване?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР