Стюардеса от американската авиокомпания Pan Am е разказала за униженията

...
Стюардеса от американската авиокомпания Pan Am е разказала за униженията
Коментари Харесай

Стюардеса разказа как е отмъстила на пилота, който я унижил

Стюардеса от американската самолетна компания Pan Am е разказала за униженията от страна на водачите и е обяснила по какъв начин капки за очи са й помогнали да възвърне справедливостта.

Подробностите за историята са обявени от професор Брус Евънс, който интервюирал членовете на екипажа за новата си книга за авиацията, оповестява "Дейли Експрес ".

Според думите на учения той неведнъж е чувал в предишното истории за опълчване сред командирите на самолетите и стюардеси. Например някогашна служителка на самолетната компания споделила на Еванс, че един път даже е трябвало да употребява капки, с цел да отмъсти на сътрудник за непрекъснатия тормоз.

Много някогашни стюардеси изпитвали злост към водачите, които се считали за „ небесни богове “ и се оплаквали, в случай че не получавали поисканата храна.

И по този начин, откакто получила незаслужено неодобрение, една от стюардесите добавила няколко капки за очи към кафето на водача, което оказало мощно слабително деяние ”, прецизирал е Евънс.

Освен това професорът е обяснил повода за различията сред чиновниците на самолетната компания. Според писателя, водачите са се държали прекомерно високомерно „ поради особеното почтително отношение към тях “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР