Стюардеса на авиокомпания “Ryanair” и приятелката ѝ са били брутално

...
Стюардеса на авиокомпания “Ryanair” и приятелката ѝ са били брутално
Коментари Харесай

Брутално: Стюардеса лесбийка от “Ryanair” и любовницата ѝ пребити в автобус в Лондон

Стюардеса на самолетна компания “Ryanair” и приятелката ѝ са били брутално пребити в рейс в Лондон. Снимки на окървавените млади дами бяха оповестени в интернет, оповестява „ Дейли Мейл “.

28-годишната Мелания Геймонт и 28-годишната ѝ интимна партньорка – американката Крис, пътували в рейс откакто излезли дружно вечерта, в Северозападен Лондон на 30 май. Докато се возели група млади мъже зад тях видели, че са двойка, и почнали да упорстват двете да се целуват, употребявайки неуместни жестове.


„ Те желаеха да се целунем, с цел да ни гледат. Опитаха се да успокоя обстановката, защото не съм конфликтна персона, като ги помолих да ни оставят намира, защото Крис не се усещаше добре “, споделя Мелания.

Мъжете, на възраст сред 20 и 30 години, почнали да хвърлят всякакви неща и дамите им споделили да спрат. „ Следващото нещо, което помня, беше Крис, заобиколена от тях до момента в който я бият “, споделя Мелания, която е родом от Уругвай, само че живее в село в Есекс.



„ Без да се замисля се намесих. Дърпах я и се пробвах да я защитя и те започнаха да бият мен. Дори не знаех, че съм изпаднала в безсъзнание. Усетих кръв, кървях по облеклата си и по пода. Слязохме и полицията беше пристигнала “, споделя още стюардесата.

Тя изяснява, че с приятелката си решили да седнат в най-предната част на втория етаж на рейса, тъй като до момента не са се возили на подобен. Най-малко четирима били мъжете, които ги нападнали. Единият говорел испански, а другите имали английски акцент. Преди да избягат те ограбили дамите.



Мелания, която се преместила в Лондон през февруари, съобщи, че считала Лондон за безвредно място за гей дамите. След бруталното нахлуване, обаче, тя разгласила фотоси и послание във Facebook, с цел да притегли вниманието по този проблем.





„ Това не е нещо изолирано, случва се постоянно. На нас гледаха като на развлечение и това е, което ме ядосва толкоз “, написа тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР