Студиото ще продължи да прави това, в което са най-добри

...
Студиото ще продължи да прави това, в което са най-добри
Коментари Харесай

Сделката между Obsidian и Microsoft е била жизнено важна за студиото

Студиото ще продължи да прави това, в което са най-хубави Obsidian, убеден е Паркър.
След като седмици наред в общественото пространство се носиха слуховете за възможна договорка за придобиването на Obsidian от страна на Microsoft, тази седмица стана ясно, че такава ще има, а през вчерашния ден имаме и повече информация за това, която идва от Крис Паркър, основен действен управител в Obsidian, който може да видите в горното видео. Той приказва за всичко протичащо се в студиото, за Microsoft и бъдещето на Obsidian.

Както помните, през предходната седмица се появи информация, че продажбите на Pillars of Eternity II не вървят по никакъв начин добре и това може да сътвори проблеми за компанията, известна с майсторството си в построяването на RPG светове. В този смисъл, едно придобиване от страна на Microsoft изглеждаше като избавителната сламка, от която се нуждаят те. Тъкмо това е ситуацията, удостоверява Паркър.

„Намирането на сътрудник като Microsoft, който може да ни окаже финансова помощ и да ни вдъхне убеденост, с цел да продължим да сътворяваме прекарванията, които желаеме е безусловно сериозна за нас сега, в случай че желаеме да продължим да вършим това, което правим“, изяснява Паркър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР