Студиото Rival Games зарадва феновете си с нова игра. Епизодичната

...
Студиото Rival Games зарадва феновете си с нова игра. Епизодичната
Коментари Харесай

Новото епизодично приключение Thief of Thieves вече е достъпно в Steam

Студиото Rival Games зарадва почитателите си с нова игра. Епизодичната акомодация на комикса Thief of Thieves, носеща същото име, сполучливо се „прокрадна“ измежду онлайн каталозите. Не тъкмо цялата, единствено първите две елементи (в това е логиката на епизодичните приключения). Играта е създадена с извънредната консултация на създателя Робърт Къркман (виновен за издаването и на „Живите мъртви“). Тези, на които им стиска, може да гледат и късия филмов откъс.
По това, което виждаме, Thief of Thieves е забавен микс от обичайните point-and-click детайли. Трейлърът показва към този момент познатата на всички техника за прикритие „избягване на зрителен контакт“. Със сигурност обаче на играчите ще им се наложи да приложат малко повече класа в дейностите си, търсейки авансово дупки в сигурността на съответни местоположения и гъвкаво отбягване на нагорещени подиуми. Освен това студиото е работило с някои звезди от региона на озвучаването – по негово лично предпочитание, артистът Елиас Туфексис взе участие в плана.

Освен това играта е добила доста ентусиазъм от майсторите на епизодични заглавия Telltale Games. В ръцете на потребителя е оставено решението с кои герои да сътвори по-стабилни взаимоотношения и какви избор да направи във значими моменти. Да не приказваме за арт-стила.



Първите две елементи са налични от началото на тази седмица. Третата ще бъде издадена на 23-ти, а финалът – на 30-ти юли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР