Студентското предаване Ку-ку бе най-гледаното у нас през 90-те години

...
Студентското предаване Ку-ку бе най-гледаното у нас през 90-те години
Коментари Харесай

Васил Василев – Зуека: Държавата ни се дестабилизира умишлено, за да е удобно на черния бизнес


Студентското предаване Ку-ку бе най-гледаното у нас през 90-те години на предишния век.

 

Символът и главен водещ на шоуто – Мистър Ку-ку бе любим и на възпитаници, и на пенсионери. Грозноватото дунапренено създание говореше с гласа на Васил Василев – Зуека и мърдаше с ръцете му.

 



След това с някогашната му към този момент брачна половинка Нина Димитрова основава спектакъл „ Кредо “. Снима се и в много игрални филми. Близо две десетилетия бе водещ на блестящи телевизионни формати. През 2021 година, той напусна изненадващо България и се откри в Испания със фамилията си. Там не практикува актьорската си специалност, а се занимава с изобразяване. Картините му жънат големи триумфи, а напълно скоро ще бъде открита и първата му галерия.

 

За момента не се отваря опция за негова галерия у нас. Картините му се купуват от хора от цяла Европа. Твърди, че не е сюрпризиран от това, тъй като знае какво рисува. Друг е въпросът по какъв начин го рисува – учи се и продължава. Рисува с акрил като употребява и строителни материали в творчеството си. Все още не смее да се назова художник и не има вяра, че се е наложил като подобен.

 

До момента не си е правил сметка къде се продават най-вече картините му и какъв брой изкарва от тях. Не крие, че му липсват приятелите и роднините в България. Веднага бърза да подчертае, че с помощта на новите технологии, връзката не е по никакъв начин сложна. Разликата сред България и Испания е, че там законите в действителност се ползват.

 

След толкоз дълго време на сцената и пред камерата твърди, че в никакъв случай не се е отнасял съществено към известността и в никакъв случай не се е звездеел. Категоричен е, че актьорството не му липсва. Дори повече от  две години и половина не е гледал никаква телевизия.

 

Всеки един ден минава по еднакъв метод – води сина си Стефан на учебно заведение, след което се прибира вкъщи и сяда да рисува. Не спортува и бърза да добави, че след една избрана възраст мързелът се оказва по-голям. От висотата на 58-те си години твърди, че към този момент се усеща уталожен и с отговорности. За момента всичко със здравето му е наред.

 

Той е от малцината мъже, които оказват помощ на брачната половинка си Ани в семейството и не се срами от това.

Не е оптимист за идните избори. Според него съзнателно се поставят в партийните листи хора, които имат за цел дестабилизиране, с цел да е комфортно на така наречен черен бизнес. Въпреки това двамата със брачната половинка му постоянно са дали своят вот и считат да го създадат и на 2 април.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР